Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkkkkajka

ile w prezencie od rodziców z okazji slubu

Polecane posty

Gość kajkkkkajka

Napiszcie ile dali wam wasi rodzice w prezencie ślubnym kasy.Dodam że wesele zrobilismy sobie sami z własnej kieszeni

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
co za pasożyt 😭

Gość zapada
mi rodzice nic nie dali bo wyprawili całe wesele włącznie z kupnem dla mnie sukni....rodzice męża nie dali nam ani grosza chociaż nie dołożyli ani złotówki na wesele,mąż sam uzbierał na ślub...tescie dali pusty telegram :O:O...prostaki :o

Gość sdf
a mowia ze nie ma gopich pytan..

Gość narzeczona 82
my tez wesele sami wyprawiamy,moi rodzice nie maja za bardzo kasy.Mama mowila ,ze chcialaby ta polowe mi dac na to wesele,ale ja nic nie oczekuje,choc wiem ,ze byloby mi milo jakbym cos od niej dostala:)ech najwazniejsze ,ze mnie kocha:)

Gość u nas jest tak ze wesele
czesc sami pokrywamy czesc pokryjemy z prezentów, troche kasy dali nam rodzice narzeczonego na moją mame nie liczylam bo wiem jako ma sytuacje ale przy moim narzeczonym powiedziala ze ona kupi nam alkohol no bimber juz kupila, piwo tez juz zalatwione (po znajomosci) a na wodke powiedziala ze nam da i zebysmy nei kupowali, pytalam ja na osobnosci ze czy da rade bo jak nei to my mamy pieniądze powiedziala ze tak bo ma troche odlozone, ale nic nei slychac nic nei widac do wesela poltora miesiąca a my wodki nie mamy, pieniądze ktoremielismy wydalismy na inne rzeczy no bo przeciez powiedziala ze chociaz taki wklad chce miec sama niewim co robic,nie mieszkam z nią juz 2 lata i troche i glupio mi pytac tak wprost i głupio mi przed narzeczonym bo niby tak otwarcie nie wspomina ale czasem rzuci "mozna by blo juz to wodke kupic", ja na to mowie "no wiem wiem nie długo pojdziemy kupimy" ale niewiem skąd ja wytrzasne te 1200zł:O juz wodke na bramy sami kupilismy bo koledze z wesela zostalo i nam sprzedal po tanszej cenie ( to tak 20 butelek wzielismy) szampana juz kupilismy tez ale co z resztą

Gość skajrottka
nam urządzili wesele i jeszcze dali 10 tysięcy w prezencie:)

Gość jacobs
mieszkanie w Poznaniu,samochod, wyprawili wesele i wysłali w podróż poślubną na Kubę.To moi rodzice.Mieli ,chcieli i dali i jesteśmy i bardzo wdzięczni.

Gość moi wyprawili wesele
a mama kupiła mi też suknię. Poza tym o żadnych prezentach od nich nawet nie myślałam. Ale na 25 urodziny (rok przed ślubem) dostałam od nich dokumenty z funduszu, na którym było 25 tys. dla mnie :)

Gość my od naszych rodziców....
nie oczekujemy żadnego prezentu ślubnego ponieważ i tak już nam dużo dali kasy. Kupili nam mieszkanie, dali kasę na urządzenie mieszkania i na samochód... Jak im powiedzieliśmy że na wesele sami uzbieramy to powiedzieli że nie ma mowy bo wtedy się nie doczekają ślubu i tym samym również sponsorują nam ślub i wesele... Jesteśmy im bardzo wdzięczni i głupio nam strasznie....

Gość my od naszych rodziców....
do końca życia będzie wam głupio strasznie... nie zazdroszczę

Gość do autorki topicu
pasożyt :o

Gość do autorki topicu
my tez sami robiliśmy a takie pytanie mi do głowy nie wpadło :o

Gość co za beznadziejne pytanie
A jakie to ma znaczenie ile kto dostał od rodziców i czy wogule dostał. Wiem ze ja od moich rodziców nie moge liczyc na zbyt wiele bo po prostu ich niestac, ale kocham ich, mam z nimi super kontakt i cała reszta mnie nie obchodzi. Wiem ze moge na nich zawsze polegac a oni na mnie. I to jest dla mnie najwazniejsze w zyciu i absolutnie nie przywiązuje zadnej wagi do prezentu slubnego. Dla mnie najwiekszym prezentem jest to ze mam takich wspaniałych rodziców.