Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość friendXXX

ex dziewczyna kumpla

Polecane posty

Gość friendXXX

glupia sytuacja ja i moj kumpel spotkalismy kilka lat temu dziewczyne nazwijmy ja ewą swietna dziewczyna, kumpela myslalem ze zaiskrzylo, myslalem ze ona cos ma do mnie i spanikowalem w miedzy czasie kumpel sie w niej zakochal i zostali para i byli nia przez kilka lat przez ktore dochodzilem do wniosku ze she's the one for me teraz ona od niego odeszla ,kumpel nadal ja kocha i chce zeby wrocila ale ona chyba nie chce to juz jego byl, cyz moge sprobowac do niej uderzac?

Gość ona**
Jak sam napisałeś już nie są razem jest wolna.

Gość friendXXX
no jest ale wiem ze on ja nadal kocha i mam mu ja tak sprzatnac sprzed nosa nigdy mi nie wybaczy

Gość ona**
Ale skoro nie są razem to znaczy ze ona go już nie kocha i do nie go nie wróci.

Gość seba7777778
Borze ale kretyn z ciebie zeby ruchac laske po kumplu, w ogole gupia cipa nadzieje robi potem do kumpla idzie. jak ci sie chce ruchac to masz tyle w calej polsce do wyboru do koloru, same sie oddaja tylko idz na disco ;]

Gość vbt
wybieraj albo ona albo kumpel jego na pewno po tym stracisz...

Gość musztarda po obiedzie
ale twój kumpel ja kocha I tego nie możesz przewidzieć, czy wróci do niego czy nie. Co najwyżej stracisz kumpla. Na pewno mu się to nie spodoba.

Gość seba7777778
a w ogole to jak sama se poszla od niego to co myslisz ze co on zrobi? chuj jej w dupe niech se idzie do kogo chce. Zal mi sie robi takich cipowatych kolesi na prawde

Gość ona**
Ja jak bym miała wybierać między chłopakiem a koleżanką to bym wybrała chłopaka bo koleżankę to można zawsze poznać nową a chłopaka już nie.

Gość friendXXX
co ty pierdolisz koles czytac ty umiesz analfabeto z podstawowki ? moja sprawa co do niej czulem, nie wykorzystalem tego i zwiazala sie z nim nie ze mna byli szczesliwa para przez te 4 lata nie chcialem przez to ze cos do niej mam niszczyc im zycia teraz jest sama i zastanawiam sie czy czuje to co ja ale jak zapytac kumpla napewno strace bo jesli ona nie i jak on sie dowie ze ja do niej to sami wiecie a jesli ona tak i zostaniemy para to tez wiecie nie chce go starcic ale ona jest dla mnie tez wazna