Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia18

Czy jestem w Ciazy????

Polecane posty

Gość sylwia18

hej Kochalam sie bez zabezpieczenia (1.08 )a ostatni okres mialam (9.07) cykle mam po 28-30 dni czy to byly moje dni plodne... ?kochalismy sie bardzo krotko(3-5 min) czy juz mogl wydzielic sie plyn z plemnikami , podczas podniecenia mojego chlopaka? odpiszcie

Może na razie powinnaś troszkę poczekać jeszcze, przecież dopiero czwarty jest. No i dni płodne raczej powinny ci się już kończyć. Wiesz, zawsze bez zabezpieczenia jest jakieś ryzyko, ale może nie trzeba od razy panikować. Poczekaj jeszcze trochę, jeśli nadal nie będziesz miała okresu (przypuśćmy do 10,11) to wtedy możesz zacząć się martwić...

Gość sylwia18
Wiec nie mialam dni plodnych jak to robilam tak ?:)

Gość sylwia18
Nie mial wytrysku...

Gość sylwia18
A to byly moje dni płodne?

No to nie potrafisz sobie obliczyć dni płodnych:)? Mniej więcej 14 dnia cyklu. No i mozesz sobie odliczyć ze 4, 5 dni w jedną i drugą stronę... a skoro cykl masz regularny, to nie powinno być problemu;)

Gość sylwia18
To jak jestem w ciąży, to będzie mógł się spuszczać we mnie bez końca !! HURRRRAAA

nie sylwia jak jestes w ciązy to każdy sex po zapłodnieniu moze dac ci kolejnego lokatora w macicy jak bedzie czesto sie kochac możesz urodzic 8 palczaste velociraptory

Gość a co my twoja macica
czy test ciążowy??? kurwa jakie pytanie na forum- czy jestem w ciąży... se kup test, se idź do lekarza, se używaj gumków czy tabletków i nie będzie się bać i zadawać durnych pytań :O