Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatt

czy to długo??

Polecane posty

Gość kfiatt

mineło pół roku, czy po takim czasie można się spodziewać, że facet zechce się wkońcu zdecydowac na związek??na razie tylko piszemy często na gg, smsy co 2 dni...on ma mało czasu no ale halo:/ często flirtujemy itd, ale się zastanawiam moze to tkai typ co tlyko flirtuje a jednak nie chce mieć zobowiązań.nie wiem jak go podejść;p

Nie zależy mu na Tobie!! jakby mu zalezało, to by nie pozwolil bys mu uciekła. Może mu zalezy ale bez zobowiazan.. heh... Proste... Nie przekonasz go i nie podejdziesz..

Phy. Już dawno powinniście się spotykać ze sobą. Przecież nie jesteście już gimnazjalistami. Faceci to gadziny.

Gość kfiatt
tlyko ja wiem ze on pracuje w zupelnie innym mieście i tak go troche usprawiedliwiam, ale nie powiem ,,wkurza mnie to ze jeszcze nic nie ma.nie wiem co o tym sądzić.zalezy mi no ale...więc co zrobić?miło nam się rozmawia,jak czasami mnie nie ma na gg przez powiedzmy 2 dni to od razu się wypytuje co robiłam ,gdzie byłam itd.

Gość kfiatt
piszcie piszcie i poradźcie

A Wy wogóle się ze sobą spotykacie raz na jakiś czas? Jak nie to nie rób sobie nawet nadziei na żaden związek!

Gość kfiatt
tak, ale bardzo rzadko, bo jak mówiłam on juz pracuje i ok 5 godz dziennie traci tez na dojazd, wiec wieczorami zostaje tylko gg.jak widzieliśmy się to ogolnie fajnie było-ale tez tylko buzi na powitanie i dowidzenia itd, planowanie, że np. nastepnym razem nie idziemy juz na takiego rodzaju film itd. Często tez chce zebym mu pisała co robiłam w ciagu dnia itd tak jakby sie interesował tym, ale martwi mnie jednak tak długi czas. Wkońcu gdy sie poznawaliśmy o n nie mial tej pracy, więc wsyzstko może inaczej by się potoczyło

A calowaliscie sie ? Tak z jezyczkiem? Bo jak tak to przeciez chyba jesteście parą :P Takie pytania : ,,czy bedziesz ze mna chodzic?" to dla gówniarzy

Gość kfiatt
no wasnie nie!!!! widzieliśmy się może z 5 razy:/ nie wiem czy to taki typ jak pisałam wczesniej, czy moze na razie wie ze nie mogłby mi tyle czasu poswiecic i dlatego tak bardzo nie okazuje nic.Albo tak jak mowiłam nie wiem czy w ogole chce no bo tyle czasu....ehhh

No to narazie jestescie na stopie kolezenskiej ;p Skus go jakos ;d Wymysl jakas fajna wycieczke, spij go trochę :D No i do dziela ;d

Gość kfiatt
w następnym tyg idizemy na weselicho-zaprosił mnie. jak nic nie bedzie to strace nadzieje...ogolnie jestem mało odważna i nie rzuciłabym sie tak na niego pierwsza, ale zastanawiam sie czy wszystko ok jest i ile to jeszcze bedzie sie tak ciągnąc..każdy się pyta o niego itd i juz mnie to przytłacza ze nic do przodu nie idzie. a może chce tylko kolezanke na impreze

Pojdziesz na impreze to zobaczysz., Wszystko sie rozwinie :) Tylko zadbaj o chwilke intymnosci dla Was dwojga :P Oczaruj go troche ;d

Gość kfiatt
hehe dziekuje Ci bardzo za cenne rady:)oby wyszło..