Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 33 t.c. ...

Coraz bardziej boję się porodu...

Polecane posty

Gość 33 t.c. ...

Nie chcę sama siebie nakręcać, ale bardzo się boję bólu....

Gość mondiii
ja jestem w 39 tc i też się boje. Bardzo chciałam mieć dziecko i nie sądziłam że teraz będę taka dziecinna. Zamierzam rodzić ze znieczuleniem. Wczoraj na badaniach lekarz wsadził mi palec, bardzo zabolało i łzy mi poleciały, więc skoro moja reakcja jest taka na głupi, mały palec, to nie wiem jak będzie z dzieckiem.

wiecie co, ja mimo ze mam za soba jeden, dosc lekki (ze znieczuleniem :-D ) porod, to tez jakos zaczynam sie cykac i zupelnie mam wrazenie, ze nie jestem na niego przygotowana.... jestem teraz w 32 tc. bede miala blizniaki. byc moze czeka mnie cesarka, juz nie wiem, co gorsze. powiem wam, ze ja do 7 cm szlam w porodzie dzielnie, ale wlasnie przy badaniu tak mnie cholernie zabolalo, ze zdcydowalam sie na zzo i oksytocyne i juz szybciutko poszlo....

bo wkurzyl mnie tekst lekarza: ja pani palce wkladam a tedy ma dziecko wyjsc..... brrrr..... sie przestraszylam na maksa....

A ja jestem w 39tc i nie mogę się doczekać porodu :] Ból bólem, ale co najważniejsze to to, aby dziecko urodziło się żywe i zdrowe.

Gość jestem w 39 tc
Popieram Bjedronecke :) I mysle podobnie :)