Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 mam 170 cm wzrostu i mam 103 cm w biodrach, czy to dużo? ile wy macie w biodrach przy tym wzroście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dalaj Napisano Sierpień 4, 2009 no raczej sporo. Ja mam przy takim samym wzroście 91cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 a i jaką macie przy tym budowę ciała? o ja jestem z tych grubokościstych.. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 a co tam :D i ile ważycie? bo ja 70 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 171 cm Napisano Sierpień 4, 2009 wzrostu i 110 w biodrach ale w 8 miesiacu ciazy (przytylo mi sie ) wczesniej mialam okolo 92-93 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 170 cm Napisano Sierpień 4, 2009 50 kg i 91cm w biodrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alberione 0 Napisano Sierpień 4, 2009 ja mam 172 cm wzrostu ważę 70 kg w biodrach mam 98 w pasie 77 a w biuscie 103 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 alberione ale super schudłś :D a ile miałaś w biodrach na początku odchudzania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 bo ja w marcu miałam o zgrozoz 118 cm w biodrach i ważyłam 100kilo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alberione 0 Napisano Sierpień 4, 2009 nie pamietam musialabym jakies spodnie stare poszukac i sprawdzic wiem ze w pasie mialam 99 :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alberione 0 Napisano Sierpień 4, 2009 w biodrach chyba było cos około 112 czy 113 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bioderka Napisano Sierpień 4, 2009 alberione a jaki nosisz teraz rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alberione 0 Napisano Sierpień 4, 2009 bioderka to też ładnie schudłaś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alberione 0 Napisano Sierpień 4, 2009 zależy z jakiej firmy ale tak 38, 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jednaaa Napisano Sierpień 4, 2009 dupa jak szafa :O a ile wazysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biodreka Napisano Sierpień 4, 2009 upka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach