Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniałem tamtego nicka

Wasza Wysokość Moderatorze-chierarchia tematów?

Polecane posty

bodajże w sobotę rankiem 01.08.2009r. pojawiłem się tu poraz 1-szy, założyłem temat " Wszystkie jesteście po jednych pieniądzach" naświetlając ostatni akt rozstania z byłą. tak sobie myślałem że ktos to skomentuje, podpowie, opowie swoje doświadczenia zarówno ze strony odchodzej i zostawionej, szybki opis i wyjazd na weekend, wieczorem myślę sobie podejrze co tam napisano - krytykę, porady, przejścia innych a TU CO ? NI MA TOPA - zeżarło i tu pytanie do WWmoderatora - czym się kierujesz w dopuszczaniu topików do życia, bo zauważyłem, że topik nt. " co myślicie o moim penisie" miał się dobrze i przed i po? Więc pytam o standardy, chierarchię i inne przesłąnki że ten a nie inny top idzie lub nie w śmietnik? to pewnie też delete?

Gość administrator forum
Moderki i Moderatorzy kierują się według widzi mi się tutaj jest cenzura ale po moderatorsku

Gość Michał Marchlewski
może kieruja się zasadami ortografii?

czyli " co myślicie o moim ogonku" i zdjęcie kutasa jest trendy i cool, klasa temat, ciekawy, wysoki poziom dysputy, konwersacji, dialogu? problem wart do obgadania przez kilka dni dysputa, konwersacja, dialaog- co to ???????????

Gość administrator forum
cos takiego jest

Gość to nie dla mnie
a co to jest chierarchia?

rozumiem jakby zepchnęły mnie inne tematy bo każdy ma jakiś swój problemo i ale to było ewidentne delete chyba bardzo nikogo nie obraziłem tytułem , jak tak to pokłon Modero może cos odopwie , proszę o odp i znikam