Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowany

Pytanie o prostinor i nie tylko

Polecane posty

Gość niedoinformowany

Witam, na pewno takie pytanie już padło ale chciałbym wszystko zebrać w całość. Nie wiem czy to forum tylko dla Pań i czy ja jako ON mogę też poprosić o radę. Podczas stosunku z moją kobietą doszło do wytrysku. Niestety byłem w środku. 2 dni temu, dokładnie w niedziele 2 sierpnia skończył się jej okres a następny przewidziany powinien być 25 lub 26. Jakie mam szansę, że może z tego być ciąża?? No i muszę jeszcze dodać, że ok 1h po stosunku z wytryskiem zażyła postinor-duo i zamierza/my zażyć 2 po tych 12 godzinach? jeżeli dobrze policzyłem to chyba trafiłem w niepłodny okres ale wole sie kobiet zapytać by Wy dobrze umiecie liczyć te dni. Dodam też, że poprzedni zaczął się 28 lipca

Gość jojjjjjjjjjjjj
ciąży raczej niebędzie

Gość niedoinformowany
a co inni o tym sądzą??

Gość asia88-84
wtedy miala dni nieplodne nie potrzebbnie brala post.

Gość niedoinformowany
tzn ma nie płodne bo to się stało dzisiaj, a jeszcze czy brać drugą tabletkę po tych 12 godzinach czy nie? może sie coś stać, jeżeli okraże sie, że to nie płodne??

Gość allluna
Dla swietego spokoju niech weżmie drugą.

Gość niedoinformowany
czyli mam rozumieć, że jakieś szanse są że nie bede tatusiem??

Gość zlotowłossaaa
niech wezmie drugą... koniecznie, nie wiem czy szanse sa czy nie-nikt na forum ci tego nie powie dokładnie. Niech wezmie drugą KONIECZNIE

Gość niedoinformowany
no na pewno weźmie ale czy też dobrze policzyłem te dni nie płodne tzn wypadałyby jakoś teraz ale też ma dwa dni po okresie

Gość zlotowłossaaa
dobrze tego nie obliczysz...wie napewno kiedy miała owulacje? tego sie nie da dobrze policzyc... stres choroba a nawet katar mogą owulacje przesunąc i co wtedy? żeby sie jakkolwiek sugerowac takim czymś trzeba miec okresy jak w zegarku i to czasem zawodzi.

Gość niedoinformowany
wiem, że do mnie jak do młota w takich sprawach ale okres sie jej skonczył w niedziele a zaczał sie w ubiegły wtorek, zas dostaje go jak nie dokładnie to albo dzien albo dwa pozniej