Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biszkopcik88

skąpy chłopak

Polecane posty

Nigdy nie byłam materialistką, ale ta sprawa wywoluje u mnie poczucie leku o przyszla zgodnosc malzenska. Moj chlopak pochodzi z bardzo zamoznej rodziny dzieki czemu moze sobie na wszystko pozwolic. Oboje jestesmy dziennymi studentami mieszkajacymi w akademikach. Ja wydaje mi sie ze takze nie mam w tej kwestii najgorzej, lecz zapewne inaczej niz moj chlopak. Jednak on pomimo tego ze zawsze MA pieniadze i nigdy mu nie brakuje, nigdy nic mi nie postawil. Niby placi lecz ja zawsze pozniej mu oddaje a on zawsze wezmie. Myslalam ze to kwestia studencka, zreszta pieniedze ma od rodzicow a nie swoje, wiec nie myslalam nad tym przed caly rok, lecz teraz gdy calkiem niezle zarabia! i ma od rodzicow troche mnie to zastanawia. Ostatnio sie poklocilismy. Z racji jego przyzwyczajen strasznie chcial pojechac na dalekie wakacje, na ktore zwyczajnie mnie nie stac (a ktorego studenta stac?! ;)) Ale raz na 3 tygodnie wyskoczyc na weekend mozemy. On zrobil mi awanture, bo przeciez moglam isc do pracy do jego rodzinnej firmy i niewdziecznie pracowac fizycznie ;/ wtedy przeciez moglibysmy jechac. Ja odmowilam, z racji jakies mojego szacunku. Teraz on ma mnostwo pieniedzy i sam chwali sie ze nie wie na co je przeznaczyc, a nie moze pomyslec o tym aby mi dolozyc do wyjazdu?! Zaproponowal ze mi pozyczy, ale odmowilam. Jedzie z kolegami daleko i drogo. Pal licho wakacje, pojedziemy gdzies blizej i krocej, ale nie potrafi mi kina czy piwo zafudowac?! Powiedziec poprostu: nie wezme od Ciebie, dzis stawiam :) Przez caly Nasz zwiazek tak nie bylo. A najgorsze jest to ze wiem ze on MA, kupujac najdrozesz drinki w knajpie dla siebie. Kurcze, zastanawia mnie to skoro w przyszlosci mamy razem zyc...

Gość aleo
zlapalas kasiastego kolesia i myslalas, ze na tym skorzystacz a tu lipa i flustracja :D