Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zelazna Dziewica16

Czuje si jak szmata kiedy moj facet posuwa mnie w usta

Polecane posty

Gość Zelazna Dziewica16

Jestem dziewica wiec robimy tylko oral. Co z tego jezeli on traktuje moja twarz jak cipe albo dupe?! Lapie oburacz za poliki i mnie miarowo "rucha" jeczac i dracc sie w nieboglosy :-/ Czasami zapomina nawet ze dochodzi i spuszcza mi sie w gardlo... Czuje sie jak ostatnia sciera ale nie wiem jak z nim rozmawiac. Tak tylko chyba mu moge wynagrodzic braki sexualne

Boze dziewczyno czujesz sie przynim jak szmata to mu to powiedz wprost albo pozegnaj sie z nim !!! Ja bym sobie na takie cos nie pozwalala!!!

Gość ja też bym tak chciał
tylko żona mi na to nie pozwala!!!!!!!!!!

Gość no to mu to
powiedz? obciagasz mu, pozwalasz mu spuszczac Ci sie w usta a nie wiesz jak masz mu to powiedziec?? :O

Gość lubiący posunąć
Widocznie twoje,, ja '' potrzebuje zeszmacenia ;)

Gość gość
no ciężko powiedzieć z fi.u.tem w ustach :/

Gość gość
Takich manewrów nie powstydziłaby się k***a w burdelu. I ty nadal uważasz że jesteś dziewicą? Teoretycznie może i tak, bo błona cała, ale w praktyce to ty już dawno dziewicą nie jesteś. Dziewicze...czyste, nieskalane w żaden sposób. Daj mu w końcu d**y i nie męcz się dalej, bo i tak na jedno wychodzi.

Gość gość
A jak ****** w usta kobiete to tez mysle ze jest szmata i bardzo mnie to podnieca. Ta domunacja nad nia i to ze moge robic z nia co chce.

Śmieszna jesteś uważając, że nie tknieta :-O jeżeli raz źle się poczulas z tym, to dlaczego nadal się na to godzisz? I skąd to się u Was bierze, że coś dać/ robić musisz bo co? Bo odejdzie? To niech s********la od razu:-O niczego nie musisz, jeśli nie masz ochoty:)

Gość gość
Śmieszni jesteście dyskutując o wpisie sprzed 7 lat :D

Gość Leonero
Wpis z przed laty, ale temat dobry ;) widocznie potrzebowała tego posuwania i wyeksponowania tematu! Jak wszystko dzieje się za zgodą, to czemu nie ;)

Gość gość
prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowoprowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowoprowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowoprowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo, prowo

Gość gość
ja bym tak chciala! daj mi swojego faceta:)))) jakis @ ?

Gość gość
słodka słowianka :D 🖐️

Gość gość
Jesli cie to nie podnieca to jestes dziwna, ja uwielbiam głębokie gardło jak gesta ślina kapie mi na piersi, od razu staje sie mokra.

Gość Milatralala
Hihi, taki stary temat, ale też mi się podoba :)

To wbrew naturze i ciezki grzech. Do posuwania jest wylacznie kobieca pochwa!

Gość gość
To posuwaj se w pochwe nazikatolu. Nie ma to jak spuscic sie w gorace spragnione spermy usta. Panna jeszcze mi wysysa do ostatniej kropelki i nic nie wypluwa, tak to lubi. A potem ja jej wylizuje ci.pe i wysysam jej mokre orgazmy.

Gość MgośćM
Poczytalam i mokra sie zrobiłam :P Jak ja bym dała tam posuwać się w usta mmmm

Gość Diana 23
Jeżeli jest jakiś chętny na taką dominację zapraszam ...dianka0013@wp.pl

Gość gość
Ja też lubie posuwać w usta. Chetną suczkę zapraszam na priv niebieskooki-80@wp.pl

Gość gość
A ja lubię być szmatą i kurwą. Mój facet to uwielbia jak inni mnie ruchają w usta i gdzie się da. Lolitahot.