Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werunia

Stylowe gadżety do auta

Polecane posty

Gość jakie gadzety
? wazonik na kwiaty? :D

Gość bronislava
Ja mam urządzenie glosnomówiące do komóry, bardzo sobie chwalę. Poogladaj sobie na mtv (nie wiem, czy w polskiej wersji jest, ja ogladam niemiecką) "pimp my ride", tam maja fajne pomysły

Gość Jonhy B
nie każdy gadżet jest tandetą. jest kilka przydatnych rzeczy jak np wyżej wymienione urządzenie głośno mówiące czy np GPS. Werunia a możesz mi przesłąć stronke do tych organizerów na płyty. to może być ciekawe.

Gość Drobny87
Dobre navi nie jest złe

Gość Drobny87
a czemu? może masz jakaś lipną?

Gość Drobny87
koleżanko przesiadź się na mio moova, to zobaczysz róznice

Gość jakajaka
a ja mam zapach kwiatuszkowy Czesia:D:D

rajdowiec te pieski są super:0 z dzieciństwem mi się kojarż bo ojciec miał tgakiego w polonezie. Ne wiesz, gdzie je mozna kupić?

słodziaki!! szkoda, że nie ma hello kitty, bo by mi pasowała do organizera na płyty:):):)

Gość Tapsa
Czujniki parkowania Karmax. Przydatne narzędzia:). Warto z nich skorzystać.

Gość gość
jak dla mnie pieski to tandeta :/ jestem fanem nakejek,ale nie z takimi plytkimi tekstami,ale zwiazanymi z jakims hobby ...

Gość Bialek
Ja ostatnio zakupiłem sobie ramke to tablicy rejestracyjnej z wlasnym logo – Malo widziaalem firm,które świadczyłyby takie usługi – skorzystałem z oferty http://www.ramki3d.pl/ - i jeśli ktos lubi tego typu gadzety ,to polecam J nie jest to nic tandetnego, taka ramka jest wykonana z trwalego materialu wiec na pewno posłuży na dlugo….

Gość Maminka3
Fajną sprawą są naklejki na tylną szybę: http://www.alerodzinka.pl/ - nie są takie jak te tradycyjne z trójkątem ^^ ja mam siebie na rolkach, mąż jako złota raczka i córeczkę w spacerówce. Koszt niewielki, a gadżet fajny :) :)

Gość gość
Ja polecam niewidzialną wycieraczkę :) super się sprawdza zwłaszcza przy średnim deszczu, ja od pewnego czasu nie wyobrażam sobie jezdzenia bez niej kupuje zawsze ta http://maszynyparowe.com/anti-rain-coat/

Gość gość
Fajne, praktyczne funkcje ma kamera Xblitz p200 (opis na xblitz.pl) jakiej już od jakiegoś czasu używam. Oprócz tego, że nagrywa filmy to też strzela fotki i działa jako dyktafon wewnątrz auta. Rozdzielczość jest już z tych lepszych bo super full HD 1296p. Poza tym, z takich dodatkowych funkcji to przydaje się system ADAS, który informuje o przeszkodach na drodze, ostrzega o zmianie pasów, czy małej odległości między pojazdami. TO mojej żonie takie wsparcie się zwłaszcza przydaje.

Gość Uroborososo
Kamera jest chyba takim jednym z moich ulubionych gadżetów. Na tej stronie http://www.autobialoleka.com.pl znajdziesz ciekawe zestawienia takich kamer. Dodatkowym atutem kamer jest to że nie wiadomo kiedy, ale kiedyś się przyda :)

Gość tadeoooo
kamerka samochodowa może? sam mam taką fajną z teletorium :P

Gość gość
Zajrzyj do sklepu www.azstudio.com.pl gdzie dostaniesz CB radio i kamery samochodowe