Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal65

słaby okres

Polecane posty

Gość michal65

hey mam problem tym razem chlopak siem arti moja dziewczyna dostala tak jak ostatnio po 13 dniu spuznienia okres zawsze ma nieregularny ... tym razem okres byl wten sam dzien co poprzedni alem may zmartwienie twoerdzi ze okres jest slaby nieboli ja nic jak zawsze a leci jej malo ... czy to ciaza niepekla nam prezerwatywa ani razu po stosunku dobrze sprawdzam zawsze .. wiec czy to ciaza niechce isc do ginekologa i nawed testu zrobic wstydzi sie isc kupic a mnie niema obecnie wdomu... okres ma juz 2 dni prosze o szybka odpowiedz

Gość słaby okres może
wskazywac na ciążę, tak się czasem zdarza. Jednak skoro nie pękła Wam prezerwatywa, a Ty nie wkladałeś go tam przed założeniem gumki to na ciąże szans nie ma. Jesli dziewczyna ma zawsze nieregularny okres to niech wybierze się do ginekologa - ten dziwny okres może wskazywac na zaburzenia hormonalne

Gość michal65
to czyli niekoniecznie ciaza poprostu ma mniej obfite dni ?? hmm bolal ja troche brzuch alem owi ze tak sobie nic mocnego leci slabo ze to nei taki jak zawsze okres...

Gość słaby okres może
O ile zabezpieczenie faktycznie było całe to szans na ciąże nie ma, ale lepiej niech idzie do lekarza

Gość michal65
bylo chodz to smieszne no ale skoniczylem uniej w buzi nie nawed w gumce dotego gumki potem nadmuchalem i ja tym bilem wiec byly cale.... a ona sie martwi ze nigdy takiego slabego niemiala i moga to byc objawy ciazy ... ;/