Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaaa

Zakompleksiona na maksa..

Polecane posty

Gość zakompleksionaaa

Gość zakompleksionaaa
nie nawidze siebie nie akceptuje siebie swojego wyglądu charakteru wszystkiego mam czesto głupie myśli ,napady płaczu czuje sie niepotrzebna i zbędna... samotnaaa

Gość zakompleksionaaa
żal mi siebie

ale to dobry znak, że Ci siebie żal....... bo to znaczy, że czujesz, że nie zasługujesz na takie traktowanie samej siebie............

Gość _Baglady_
Jejku już tyle było o tym topików, dlaczego nie zbierzecie sie na jednym i nie wezmiecie do roboty:)? Mialam podobnie do Ciebie ale od kiedy zmienilam swoj tok myslenia wszystko sie zmienilo dookola:)

ale to dobry znak, że Ci siebie żal" lilka to potrafi wyciągnąć z dołka psychicznego ;)

Gość Gerda_z_Krainy_Szronu
Mam podobny problem jak ty.Przez kompleksy czuję się ograniczona w spełnianiu swoich pragnień i mam deprechę.

Gość nic ..nie rozumiem
a z jakiego powodu te kompleksy u was? ja nie jestem ani super wspaniała ani super piękna i mam gdzieś kompleksy :) po co się nimi zadręczać?

Gość Gerda_z_Krainy_Szronu
U mnie problem dotyczy nie urody czy pozycji majątkowej, ale tego, jaką mam osobowość, charakter, że czuję się mniej inteligentna, mniej zdolna.

Gość _Baglady_
Dziewczyny! Zamiast narzekac niech kazda wypisze na małej karteczce swoje kompleksy, włozy ją do pudełeczka po zapałkach i spali! Bierzcie sie do roboty:) TO MY SAMI KREUJEMY SWOJĄ RZECZYWISTOSC!! Powtarzam to w kazdym podobnym temacie. Zmiencie myslenie a zmieni sie wasza rzeczywistosc!

Gość wy niedojebane pocieszycielki
myslicie ze powiecie "napisz na karteczce swoje kompleksy i ją spal" to kurwa tak zrobie i mi przejdzie? to nic nie da ... tu chyba pomoze wizyta u psychiatry/psychologa ale poczulabym sie jeszcze gorzej wiedząc, ze ze mna jest az tak zle ze musze chodzic na terapie. takie uzalanie sie w necie nad soba jest zalosne i dobijajace, wiec autorko pozostaje ci placz w poduszke, lub garsc tabletek nasennych :]

Gość moja córka ma to samo
ja jestem wieczną optymistką , nie macie pojęcia jak mnie wnerwia to jej ciągłe jęczenie jaka to jest beznadziejnie beznadziejna! nie potrafię jej pomóc.

Gość moja córka ma to samo
to w niej po prostu siedzi i niechce wyjśc!

Gość zakompleksionaaa
jesli chcesz wiedziec to juz kiedys myslalam o tabletkach ,zeby je lyknac albo zeby jakos zasnac i sie juz nie obudzic, tyle ze szkoda mi bliskich nie chce im klopotu robic.. przeraza mnie te zycie i wogole nie widze przyszlosci dla siebie.. czuje ze przegralam juz swoje zycie.. nie wiem co dalej robic .. szkoda slow ..zall

Gość _Baglady_
O tym pudełeczku to była taka przenosnia. Symbol do walki z kompleksami. Ja tez przez to przechodziłam. I wiem jedno-jesli sobie sama nie pomozesz to nikt tego nie zrobi. Wiara w to, ze wyjdziesz z kompleksów to juz 50% SUKCESU, Dodam, ze przechodzilam przez terapie itd. Chce zmotywowac autorkę do działan! Bez pracy nad soba nic sie nie osiągnie.!

Gość _Baglady_
DO AUTORKI A ja wiem co robić dalej:) PRACOWAC NAD SOBĄ:) Koniec marudzenia, bierz sie za siebie:)

Gość zakompleksionaaa
czesto miewam dooollla ,nikt nawet sobie nie wyobraza co w mojej glowie siedzi o czym ja moge myslec , jestem malomowna osoba niewygadana i raczej niesmiala co tylko mi utrudnia wszystko ,chcialabym byc taka jak niektorzy ,nieprzejmowac sie niczym ulozyc sobie jakos zycie i cieszyc sie nim

Gość zakompleksionaaa
ale jak pracowac? jak to zmienic? tego sie nie da..

Gość _Baglady_
Kochana da się:) Zebys wiedziała co ja kiedyś przeżywałam. A odk kąd sie wzielam za siebie jest lepiej. Nie wale głową w mur by zdobyc uznanie w oczach innych. Jeśli ktos mnie nie akceptuje to jego sprawa. I to opinia tlyko nic nie znaczacego punktu. Przede wszystkim musisz powiedziec otwarcie: -mam problem(kompleksy są problemem , szczegolnie gdy mysli sie o nich non stop) -chcę sie zmienić -rozumiem, ze wszystko zalezy od mojej postawy,. myslenia To na początek. Jesli zrozumiesz, ze wszystko zalezy od Ciebie połowe sukcesu masz za sobą:)

Gość _Baglady_
jeśli chcesz podaj gg to pogadamy sobie, nie chce tu na forum opowiadac o swojej przeszlosci:) Chętnie spróbuje Cie naprowadzić na dobre tory do zmian:) Przechodzilam przez to samo, czasem to wraca, wiec jakąs wiedze na ten temat mam:) A moze i moje metody Ci pomogą:)

Gość Ktoś taki
Najlepiej zmień siebie poprzez afirmację. Przykłady: "Kocham i szanuję siebie" "Jestem cennym i wartościowym człowiekiem" Mogą być inne, przeciwieństwa Twoich kompleksów.

Gość _Baglady_
Ktos taki ma rację:)