Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 1988

beta hcg z krwi

Polecane posty

Gość niunia 1988
ja sie na poniedzialek zapisalam do ginekologa... ale to juz w bardziej kwestii formalnosci... zwlaszcza ze imprezka sie szykuje, to trzeba juz na pewno wiedziec... po takim czasie to juz chyba i ginekolog mi powie co i jak, nie? ale jestem dobrej mysli... no na zdrowy rozum myslac, przeciez wszystkie testy by sie nie zmowily i nie pokazaly wszystkie jak jeden maz ze ciazy brak a tu bylby psikus... chyba pomylily by sie 1 gora dwa... ale nie tyle ile zrobilam ;d to dobrze tan jak u Ciebie juz tez lepiej :))

Gość w laboratorium jest tez
cos takiego jak interpretacja wynikow, to nie tylki "maszynownia", ze twoja krew wrzuca do automatu i wszystko ci powie. Są różne kontrole, zewnetrzne i wewnetrzne i zanim się jakiś wynik "uwolni" z systemu to trzeba go zinterpretować. W tym pomocna jest historia choroby np. albo właśnie termin ostatniej miesiączki czy też dzień cyklu. Często potrzebne są też dane oprócz płci także data urodzenia. panie z laboratorium po to chciały twoją datę ostatniej miesiączki by: 1. Skontrolować w pewnym sensie siebie, tzn wiedziec jaki wynik zatwierdzaja 2. byc moze podpowiedziec tobie, ze np. za wczesnie robisz (uwierz u n as prxychodzą delikwentki co na drugi dzien postosunku chca to wiedziec) a tak w ogóle w ciaży nie jesteś, nawet śluz płodny ją DYSKWALIFIKUJE

Gość niunia 1988
heh, nie no to ja az tak szalona nie bylam i nie szlam 2 dni po :)) no wlasnie ten sluz plodny to tak jak by zaobserwowalam go tylko jednego dnia... teraz to tak roznie... no ale chyba ta beta w takim razie byla wiarygodna, prawda?

Gość w laboratorium jest tez
jest na 100% pewne ze w ciazy nie jestes!!!!!! zamykam temat ;)))

Gość niunia 1988
dziekuje bardzo za odpowiedz :)) zaczynam spokojnie zyc w takim razie :)