Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LookAtMeNow

POMOCY, BO ZWARIUJĘ !! -.-

Polecane posty

Gość LookAtMeNow

Dwa dni temu wróciłam z tygodniowych wakacji, na których poznałam kogoś wyjątkowego. OD początku zaiskrzyło między nami, ale j apo wcześniejszej porażce byłam wobec niego zbyt jak to określił ironiczna i chłodna. Zrozumialam to dzień przed jego wyjazdem i napisałam do niego co myślę. Napisął mi, ze może kiedyś bedzie nam dane spotkac sie znów i bliżej poznac. Odezwał sie na drugi dzień gdy wyjeżdżał i gdy dotarł do domu. Dziś po dwóch dniach od przyjazdu odezwął sie ponownie i znalazł mnie na słynnym portalu n-k zapytal jak czuje sie po powrocie do szarej rzeczywistosci poprosił o zdjęcia z wakacji itd. Najprawdopodobniej przyjedzie na większą imprezę, która odbywa sie blisko 20 km od mojej miejscowosci w połowie sierpnia. Ja tez na ta impreze jade i zapewne sie spotkamy. Pierwszy raz od dłuższego czasu tak bardzo za kimś tęsknie oczywiscie nie mówie o tym, bo dla mnie samej jest to śmieszne po takim którkim czasie, tym bardziej, że dzieli nas odległosc 350 km.. CZY TO MA SENS ??

Gość LookAtMeNow
Tak, ale jakoś to trzeba rozwinąc a tak ciężko...

Gość młoda Gośka
tylko sobie zaraz nie wyobrażaj jego jako męża i gromadki dzieci w około, my baby mamy pociąg do fantazjowania i wtedy tracimy z oczu rzeczywistość:) Powodzenia:D