Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megawat

Co kupić znajomym do nowego domu??

Polecane posty

Gość megawat

Wybieramy się do znajomych do nowo wybudowanego domu. Mieszkają od tygodnia. Podkreślę ,że mają WSZYSTKO :O - i to jest największy problem. To są ludzie biznesu. Więc innymi słowy "nadziani" Wybierając się do kogoś wiem ,że pasowałoby coś kupić do nowego domu. Ale co?? Żeby nie palnąć gafy??? Poradzcie. Coś wyjątkowego czego mogą nie mieć :)

Gość kwiatek doniczkowy i flaszkę

Gość magnesy na lodówkę

Gość to że ludzie biznesu
nie znaczy, że nadziani :P większość biznesmenów mają długi jak z Polski na Ural :P

Nie kupujcie jakiś drogich prezentów tylko raczej coś symbolicznego. jw ładne kwiatki, dobre winko czy cóś. Można dla pani domu kupić jakąś biżuterię, a dla pana domu :jeśli ma jakieś zainteresowania to z tym związane.:)

Gość ninnnnus
Jeśli znacie styl, w jakim urządzony jest dom, to może to być jakiś świecznik na przykład, świece zapachowe do pokoju lub łazienki, albo coś praktycznego - pościel, fajny koc, ręczniki...

Gość megawat
w domu nie ma firan wszystko jest na styl Ikea meble agata, kina domowe. Są nadziani . wiem że maja kredyty, auta w leasingu ale to są ciut inni ludzie niż MY wszyscy. Też myślałam że kwiat w doniczce i dobre wino . Z obrazem to bym się zastanawiała bpo nie wiem czy spasuje. Świece , kadzidełka maja bo widziałam na oknie :) Dzięki.

Wiesz, my akurat też urządzamy mieszkanie i może nie mamy "wszystkiego" ale i tak wolałabym, żeby mi znajomi nie znosili różnych rzeczy wedle swojego uznania, bo ja wiem, jak chcę urządzić to mieszkanie. Myślę, że najlepszym pomysłem jest wino i powiedzmy cięte kwiaty... Ewentualnie jakiś wazon, ale taki neutralny, szklany żeby nie okazało się, że nie pasuje do wystroju...

Gość megawat
nienia wydaje mi się że masz rację. Każdy chce urządzić dom na swój gust i głupio potem będzie jak kupię im obraz a on im nie spodoba się a już tym batrdziej jak nie spasuje do wystroju domu :O Kupię kwiatek w doniczce-zawsze pasuje a jak nie to padnie im i nie będzie kwiatka :D no i wazon myslałam do tego :) i winko na rozluźnienie atmosfery. Z tego co wiem to wódki czystej nie piją tylko trunki z wyższej półki Johny Woker-y czy coś w tym stylu.

kup wazon na kwiaty albo miskę na sałatkę. Do tego winko, które razem wypijecie. Starczy. To, że ktoś jest nadziany, to nie znaczy, że w domu ma wszystko ze złota i ciągle je kawior i popija szampanem. Nawet tacy ludzie potrafią zjeść czasem zwykłą, dobrą, polską, kiełbasę

Gość megawat
miska na sałatkę :) też fajny pomysł :) Pomyślę :) Dzięki

Gość megawat
a co powiecie na ręczniki z wyhaftowanymi ich imionami??

Gość popierammmmmmm
proponuję kwiat doniczkowy i winko np. Carlo rossi różowe:-) bez przesady nie trzeba odrazu drogich prezentów!!

Gość megawat
doniczkowy kwiat? a jaki ? Może słynny storczyk?

Gość Danka222
A co myślicie o kupowaniu jakichś sprzętów do domu, bo u nas znajomi ostatnio zapraszając na parapetówe od razu określili że fajnie by było zeby wszyscy goście złożyli się na odkurzacz Pure i9, my mieliśmy problem z głowy, a oni sprzęt taki jaki i tak potrzebowali :D

Gość caroline232

ja zamówiłam znajomym kilka fajnych i stylowych gadżetów do łazienki i nie tylko na homedome.pl