Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełna nadziei

Przerwa w związku

Polecane posty

Gość Pełna nadziei
Chciałabym, żeby tak było... Szkoda marnować tych 3 lat, przecież mieliśmy wspólne plany, które mam nadzieję zrealizujemy...

Gość supermajolka
przykro mi, ale on mysli na powaznie o rozlace. przechodzilam to samo. od przerwy sie zaczelo, a skonczylo na rozstaniu. szczerze mysle, ze nie jest pewnien swoich uczuc, ze nie czuje tego co wczesniej i ze chcvialby zobaczyc jak bedzie mu bez Ciebie (moze nawet ma juz kogos na oku). porozmawiaj z nim, ale na przerwe sie nie zgadzaj. albo jestescie razem albo nie !!!!!!!!!!!

Gość ja kocham drania
Mnie tez tak zostawił.. byly przerwy, byly powroty, na to wszystko pozwalałam,nawet jak już mnie rzucił powiedział "chce być sam"-nie odzywal sie pół roku, nie zlozyl mi nawet zyczeń na urodziny.. mimo że rok wcześniej na urodziny kupil pierścionek, ale po pół roku odezwał się.. zaczął gadać że tęskni kocha.. szczmery bajery.. po 3 miesiącach spotykania się.. przerwał kontakt.. uciekł.. 3 szansy nie będzie.. kocham drania:P

Gość rudawka7
Kochane kobietki, a co powiecie o 1,5 rocznej przerwie w której miał dwie kobiety....?Chyba kocham tego dupka, skoro pozwoliłam mu żebyśmy "spróbowali", chociaz nie wiem czy psychiczne wytrzmam i uwierze w to, że mogł kochać po mnie dwie inne, a teraz znowu mnie.....?

Gość gość
zalezy ja np robie przerwe po to zeby zerwac bo mam jej dosc..... bylismy razem 2 lata ale lubila sobiek lamac to teraz ma lipe ; 0