Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIKA-P

OBLALAM PRAWKO

Polecane posty

Gość MIKA-P

2 raz ale juz nie mam sily, stres robi ze mnie głupka poprostu:(

Gość mam koleżanke co
za 13 razem zdała. Nie wybieram sie z nią nigdzie daleko, ale sie udało. Poczekaj troche, odpocznij i spróbuj ponownie.

Gość dwa razy i już nie masz siły
daj spokój . Na stres najlepsza czekolada :)

Gość MIKA-P
tak ja. kurcze co tu zrobic zeby podejsc do tego na luzie. jezdzac z instruktorem wszystko umiem a oblewam na głupotach

Nie Ty pierwsza i nie ostatnia :) Pocieszę Cię tym, że ja w zeszłym tygodniu na swój egzamin nie zdąrzyłąm, bo zepsuł się tramwaj i przepadło :)

Gość MIKA-P
własnie nie moge długo odczekac bo wszystko zapomne, juz raz tak zrobiłam przed tym egzaminem ze miałam prawie pół roczna przerwe i pozapominałam.a teraz juz mi sie waznosc testów skonczyła. tylko ze ja nie chce zdawac 13 razy bo sie wykoncze

nic nie poradzisz przeciez, wierzymy ci że nie chcesz ale co ci mamy poradzić? poprostu ejdno mają reke do kieroenicy inni nie i sie męczą

może Valerin sobie łyknij? ( tabletki) Ja bralam go jak szłam na egzamin w sesji bo tak, to bym miala pustke w głowie, a dzieki valerinowi moglam sie skupic i nawet moja nerwica naczynkowa (ze stresu pojawiaja sie czerwone plamki na twarzy i dekolcie) sie nei pojawiła :)

Gość MIKA-P
szczerze mówiac to nie wiem czy kiedys zdam. jak tam wchodze to nie wiem co sie ze mna dzieje, calutka sie trzese, zawroty głowy rece latają. nie wiem co robic. szkoda mi juz kasy ale juz tyle w to wsadziłam i nie moge odpuscic, tym bardziej ze nie jezdze zle, wszystkie manewry umiem a tam koniec:(

Gość MIKA-P
jezu juz mi tak głupio jak kazdy mnie pyta jak tam egzamin najgorsze jest to ze im wiecej razy zdaje (choc zdawałam dopiero 2) to tym wiekszy mam stres ze znowu nie zdam

dziewczyno, daj spokój, mi też jest głupio jak się pytają, a oblałam już 4 razy i jakos nie wierzę, że za 5 zdam:D Ale jak zdam to po prostu oszaleję ze szczęścia :D:D:D:D

Gość MIKA-P
a mocny ten valerin ? dla mnie to chyba trzeba jakas konską dawke bo tak mnie nerwy trzepią ze szok

wiesz co zrób? daj sobie teraz spokój odpocznij miesiąc, zapisz się na egzam dzien wczesniej weż po 2h na miasto i plac NIC NIKOMU NIE MÓW!! i podejdż do egzaminu! ciebie stresuje nie sam egzamin ale fakt, że wszyscy patrzą ci na rece

Gość MIKA-P
no własnie mi jest głupio powiedziec sluchaj zdałm za 15 razem. dlatego chciałabym jak najszybciej

Gość MIKA-P
SZALONA NIE MOGE TAK ZROBIC BO POZAPOMINAM WSZYSTKO. jak juz pisałam ostatni egzamin przed tym miałam w lutym i teraz kiedy wsiadłam za kierownice było ciezko, ale dokupiłam 4 godz i juz ok. teraz znowu musze zdawac testy, ale nie bede tak długo czekac. własnie szczerze to stresuja mnie ludzie, w dzien egzaminu kazdy czeka na smsy jak tam i mnie to stresuje, choc i tak mówie tylko bliskim osobom. i kiedy oni wiedza ja tak strasznie chciałabym wkoncu zdac ze oblewam

Gość plastikowaa.
moze nastepnym razem sie uda.. trzeba byc dobrej mysli

Gość ...........oj............
A na czym oblałaś? Ja zdawałam dwa razy i za każdym razem nie wyjechałam nawet z placu:classic_cool: To dopiero jest wstyd:D Teraz mam paromiesięczną przerwę i mam takie parcie na prawko że jestem gotowa zrobić wszystko żeby zdać. Tym bardziej że trafiałam na naprawdę fajnych instruktorów którzy generalnie mieli wszystko gdzieś.

Gość ...........oj............
aha! no i zapomniałam o najważniejszym: nie mów NIKOMU kiedy będziesz zdawać skoro Cie to tak stresuje. Jak ktoś będzie pytał mów że masz już dosyć prawka i robisz sobie przerwę. Zobaczysz, to działa. Jak człowiek wie że może polegać tylko na sobie to się bardziej mobilizuje.

Gość MIKA-P
za 1 razem oblałam za wymuszenie a teraz na głupim łuku który robiłam sto tysiecy razem i za kazdym był ok. najbardziej denerwuje mnie ze oblewam na rzeczach które umiem. tez bardzo chce zdac pewnie az za bardzo i dlatego mi sie nie udaje.

Gość errika
zapisz się i nikomu nie mów:-) a przynajmniej nie przypominaj... za którymś tam razem to już ludzie dadzą sobie spokój, ja zdałam za 4tym to też nikt już w to nie wierzył i się nie podniecał tak moim egzaminem jak na początku;-)... co do zapominania to po kursie przecież jeszcze nie jeździsz mechanicznie jak kierowca z wieloletnim stażem, ja miałam wrażenie ze po tygodniu już nic nie pamiętam a wiadomo wiele dłuższe miałam przerwy, grunt to skupienie i szczegółowe analizowanie każdego najmniejszego manewru na drodze, a trudniejsze np ronda to powtarzałam sobie słownie i wyobrażałam konkretne sytuacje w głowie:-) a potem jazda tylko spokojnie i staraj się nie stresować, nie ma czym przecież:-) a ja np porównywałam to do egzaminów na studiach-prawko możesz zdawać do woli:-)...

Gość MIKA-P
wiem dlatego staram sie mówic tylko paru osobom a i tak mnie to stresuje. teraz jak zdawałam wiedziala tylko mama, mój chłopak, siostra i ciotka i co lipa. mama musi wiedzic bo mieszkam dosc daleko od wordu i ktos mnie musi tam zawiesc, ale mam ochote nie mówic nikomu wiecej

Gość MIKA-P
ja za 1 razem miałam super egzaminatora ale to była moja wina. a teraz miałam takiego sztywniaka czepiał sie strasznie, mysle ze jakbym nawet wyjechała na miasto to i tak by mnie oblal. słyszałam o osobach któe miały takie szczescie ze egzaminator był luzakiem. kolega opowiadał jak miał egz, wrócił juz z jazdy po miescie i facet mowi do niego "no jak bedzie pan jezdzil tak jak teraz, to długo pan nie pojezdzi ale mam nadzieje ze bedzie pan cwiczył. wynik egz pozytywny" i tez mówił ze od chuja błedów robił.

Gość MIKA-P
nie wiem czemu tak sie stresuje, to sa poprostu nerwy straszne i nie moge nad tym zapanowac niestety

Gość lolocharlola
ja juz 3 razy oblalam - oczywiscie przez stres bo jezdzic umiem bardzo dobrze. Dzisiaj ide umowic sie na 4 egzamin :(

Gość MIKA-P
chcialam zapisac sie juz dzisiaj na nastepny, u nas czeka sie 3 tygodnie albo troszke krócej no około 20dni. ale tak sobie pomyslałam ze jak mam zaliczac znowu testy któe mi juz wygasły to chyba potrzebuje troche wiecej czasu.poucze sie i postaram sie zapisac po połowie miesiaca tak zebym na poczatku wrzesnia miała egz. chce wykypic znowu ze 2-3 godz jazdy, testów sie poucze i ide, bo czekajac wszystko zapomne. ale mówie wam tak sie boje ze jeszcze z 10 razy obleje. a najgorsze ze juz zbytnio nie mam kasy otulona snem to na fajnego pana trafiłas, zazdroszcze ci strasznie, tez bym tak chciała