Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliiiiii

czy ze starszym w łożku trudniej ??????

Polecane posty

Gość . bono
tak jak jest 34 letnim prawiczkiem tak jak ja czytajćie 34 letni prawiczek z zasadami.

Gość nataliiiii
bono czytałam Twój temat .. ale mój nie jest prawiczkiem ..

Gość starszy
smutna888 nie sądze żeby miał inną myśle że to kryzys natury moralno -etycznej . Poza fizyczną stroną człowieka jest jeszcze strona duchowa a to głębina niezmieżona , więc nie wszystko sprowadza się do prostych kategori " ma inną czy nie". Młodziutka jesteś więc pomyśl czy warto poświęcać się dla związku który nigdy nie znajdzie spełnienia w postaci prawdziwej RODZINY. Pozdrawiam.

Gość lili co
ja mam faceta starszego o 13 lat. wystarczy ze dotknie moich posladkow...albo pocaluje czule w kark, plecy i juz mu staje . co do lozka...najlepszy kochanek jakiego mialam :)))) nie wiem skad takie opory u twojego pana ...hm. a jak czesto uprawiacie seks?

Gość nataliiiii
Lili nie widzimy sie czesto średnio raz na tydzien albo co dwa tygodnie . za kazdym razem sie kochamy . czasem próbuje sie ze mna kochac ale nie daje rady dopiero np po godzienie rozmowy zaczyna znowu mnie piescic i zaczyna od nowa

Gość starszy
natalii problem nie leży w tobie ,on ma problem z którym musi sobie poradzić Twoja rola w tym taka żeby go wspierać i otaczać akceptacją i uczuciem to wymaga czasu i daje efekty ...jest tylko jedno ale... Może być tak że zamęczy cię swoimi problemami i zdołuje tak że stracisz całkowicie zapał ,oddalisz się od niego a w końcu zniechecisz się całkowicie. Jestem jednak dobrej myśli.

Gość nataliiiii
mysle ze jestem wystarczajaco cierpliwa bede czekac wiec jak to sie dalej rozwinie .

Gość nataliiiii
do smutna twoja historia jest naprawde przerażająca jestes taka młodą dziewczyna .. zaszłas w ciąze i usunełas ją .. skoro on wiedzial o tej ciazy i to nie był wystarczajacy powód aby cos zmienic to mysle ze nie jest ciebie wart . Powinnas teraz rozpoczac nowy etap w soim zyciu i wszystko sobie poukładac . Wydaje mi sie ze teraz nie wyobrazasz sobie zycia z innym i chcesz za wszelka cene go odzyskac ale jestes młoda całe zycie przed Toba ...

Gość lilii co
matalii... ja ze swoim widuje sie raz na miesiac. on zawsze ma ochote i jest gotowy. nie wiem z czego to wynika ,ale wystarczy ,ze do mnie podejdzie i juz twardnieje. duzo sie wtedy kochamy... a i tak czuje niedosyt . nie wiem czemu twoj facet ma tego typu trudnosci. moj facet ma 36 lat a ja 23

Gość lilii co
smutna...czy twoja milosc jest ksiedzem?????

Gość lilii co
to chore. do mojej kumpeli przywalil sie 52letni proboszcz . to chore. ci ludzie to klamcy i obludnicy

Gość nataliiiiiii
lili ja tez uwazam ze to jest chore .. i ja nie dotknełabym nawet takiego faceta tzn kapłana. a co do mojego faceta to nie wiem licze na to ze jak sie lepiej poznamy to sie wszystko zmieni , mi jakos to soecjalnie nie przeszkadza . raczej martwie sie o niego

Gość lili co
pewnie facet ma z tego tytulu dyskomfort.... :( moze niech idzie do lekarza

Gość nataliiiii
kiedys mu poiedziała ze mam wrazenie ze wogole nie masz na mnie ochoty to sie troche obrazil i powiedział mi ze lepiej juz nic nie mam mówic ......

Gość starszy
smutna888 przyznam Ci się że w pewnej mierze przeraża mnie to co tu opisałasi powiem Ci że oboje popadliście w błędne koło jeśli nie obłędne. W sumie sam z autopsji znam podobne historie wieloletniego uzależnienia dwojga ludzi od siebie ale o wiele mniejszej wagi niż twoje. W twoim przypadku nie miał bym odwagi osądzać kto winien bardziej a kto mniej. Ale moja droga radze ci z całego serca weż się w garść i skończ z tą znajomością bo ona zrujnuje i Ciebie i twoją rodzine. Pozdrawiam serdecznie.