Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predatorxxx

koledzy leca na moja kobiete

Polecane posty

Gość coco channel
byc moze twoja kobieta ma to "cos" co zaciekawia samcow? ciesz sie... :)

Gość predatorxxx
nie ukrywam ,ze ma ladne piersi i tyleczek :P cwaniaku... ale moj przyjaciel akurat musial ulec czemus innemu...bo nie leci tylko na cyce :P

Gość frentii
A czym ty sie od nich roznisz, skoro rowniez jezyk ci z geby wylecial na jej widok? Tylko nie mow, ze zakochales sie w jej wnetrzu:D

Gość predatorxxx
poznalem ja 2 lata temu przez net. na poczatku widzialem tylko jej twarz... i urzekla mnie tym ,co robi w zyciu, tym jak madra i zaradna jest kobieta, ze ma hardy charakter... cale zauroczenie spadlo na mnie gdy poznalem ja w realu...ale najpierw urzeklo mnie wnetrze

Gość podobna historia
heh.. bardzo podobna historie mialem ... poznalem pewną kobiete przez neta.. widzialem jej fotki, glownie twarz-byla piękna. ale chodzilo o to, ze bardzo mnie zaintrygowal jej charakter, potrafilismy cale noce przegadac na skypie.. po okolo 3 miesiacach rozmow, spotkalismy sie w realu i... zakochałem sie, ciagle o niej mysle.. nigdy w zyciu nie spotkalem tak cudownej kobiety. A teraz ona wyjechala na stałe i pozostaje mi płakac po niej:)

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodów .... A juz od dzisiaj 10 % rabatu przy zakupie marokanskich donic ... www.marokostyle.com