Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodoweTrampki

stracilam przyjaciolke

Polecane posty

Gość jagodoweTrampki

czesc wszystkim.. jest przygnebiona bo wlasnie stracilam przyjaciolke z ktora sie przyjaznilam od piaskownicy :( zostalam sama, nie mam juz nikogo z kim moglabym szczerze pogadac, powygłupiać sie, i czuc sie na prawde na luzie.. :( chyba spedze dzisiejsze dzien na opychaniu sie slodyczami i ogladaniu filmow... buuuuu ;(

Gość bystry jarek z Kielc
j moge ci mojego penisa pokazac jesli to ci rozweseli

Gość motylorek
a czemu ja stracilas??podpadlas jej czyms??

Gość olivvvvvv
Nie martw się ;) wszystko się jakoś ułoży. A te opychanie się słodyczami i oglądanie filmów to nie coś a'la Magda M. :D

Gość to sie4 nazywa szczescie
hmm, widocznie słaba była ta wasza przyjaźń znajdź sobie psa. tylko on cie nie zosrawi. serio.

Gość hghghghg
ale ona mogła umrzeć :( nie napisała dlaczego ją straciła

Gość jagodowe Trampki to facet
i ma 18 lat

Gość aaa kotki dwaaa
ja wnioskuję że umarła :O

Gość jagodoweTrampki
po pierwsze nie jestem feacetem tylko dziewczyna :P po drugie stracilam ja bo to ona mnie zostawila.. znalazla sobie lepsze towarzystwo :( codziennie pije a ja nie przepadam za alkoholem i nie usmiechalo mi sie codziennie siedziec pod sklepem i pic jakies nalewki ;/

Gość jagodoweTrampki
nie wiem czemu tak myslisz.. :( mi wcale nie jest do smiechu, co ja bez niej zrobie?

znajdziesz sobie kogoś, kto cie nie zostawi dla innego towarzystwa. albo nie znajdziesz i bedziesz jakoś żyć. tak to juz jest. lepiej mieć samych wrogów niż jednego fałszywego skurwiela za sobą.:)

Gość ble ble blee
hehe, no i na dobre Ci to wyjdzie, że oderwałaś się od tego podejrzanego towarzystwa... może twoja była przyjaciółka za parę lat wyląduje na dworcu... a przyjaciółki często mają to do siebie, że nie są prawdziwe, w końcu znajdują sobie lepsze towarzystwo i kontakt z nimi się urywa, ja też to już przerabiałam

Gość magdajiosj
wiem co czujesz ja też nie dawno straciłam przyjaciółke:(

Gość jagodoweTrampki
wiez, ze ona nie byla falszywa w koncu znalam ja od 18 lat :( jest mi tylko bardzo przykro ze tak mnie potraktowala ;/ ja nie przepadam za tymi jej znajomymi.. dlatego juz nigdzie z nia nie jezdze.. w ogole rzadko ja widze teraz.. kiedys to dnia nie moglysmy bez siebie wytrzymac :( poza tym zostala jeszcze polowa wakacjii a ja bez niej nie mam pomyslu na siebie :( i jakos nie usmiecha mi sie siedzenie przed kompem do konca wakacji ;/ :(

Gość jagodoweTrampki
magdajiosj - a Ty z jakiego powodu stracilas przyjaciolke?

Gość magdajiosj
nio bo spędzałam dużo czasu z chłopakiem a nie z nią... więc w sumie to moja wina ale gdy chciałam to naprawić to już się nie dało no bo zakumplowała się z dziewczyną której bardzo nie lubie i już nie utrzymujemy kontaktu... tak bywa...

Gość ble ble blee
tiaa, może kilka lat temu jeszcze nie była fałszywa, ale nie wiem czy wiesz -- ludzie się zmieniają, niestety zwykle na gorsze, 18 lat znajomości to bardzo długo, może już się jej znudziłaś, a nowe towarzystwo jest jak powiew świeżości. pomyśl tylko, czy gdyby twoja przyjaciółka była wobec ciebie lojalna, zostawiłaby Cię dla kogoś innego?

Gość jagodoweTrampki
wiem.. to straszne :( i pomyslec ze dalam jej moja ulubiana bluzke ;( buu

Gość jagodoweTrampki
ale coz.. trzeba zyc dalej.. przydalby mi sie ktos na jej miejsce.. tym bardziej ze sa wakacje i nie mam co robic ;/ zalamka