Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegro - błąd

Allegro - błąd

Polecane posty

Gość Allegro - błąd

Podczas logowania wyskakuje mi taki komunikat "Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia ssl.allegro.pl używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa. Ten certyfikat utracił ważność 2009-08-23 16:19. (Kod błędu: sec_error_expired_certificate) * Powodem tego może być nieprawidłowa konfiguracja serwera albo próba podania się za ten serwer przez podmiot nieuprawniony. * Jeśli użytkownik łączył się wcześniej z tym serwerem, błąd może być tymczasowy – w tej sytuacji należy spróbować ponownie później." Rano się logowałam i było ok, a od paru godzin mam taki komunikat. Co mam zrobić? Może mi ktoś pomóc??

Gość Allegro - błąd
Mogę liczyć na waszą pomoc? Proszę...

Gość zresetuj kompa

Gość mirandita
tez tak nie raz mialam! to blad na serwerze nie martw sie spróbuj za jakas godz.

Gość Allegro - błąd
Juz go parę razy wyłączałam . Nic to nie dało. Proszę o odpowiedź.

Gość mirandita
dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. taki błąd mam już od paru dobrych godzin ( 5?) , poczekam , dzięki

Gość Allegro - błąd
Cały czas mam ten problem i to jest coś powiązane ( chyba) z ochroną antywirusową, Posiadam avast , ma licencję na rok a wyskoczyło mi okienko ( czerwona tarcza) ,że ochronę przed wirusami mam nieaktualną. Pomoże mi ktoś?