Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzka21

czy nie za wczesnie na test??

Polecane posty

okres spuźnia mi sie 3dzień zawsze mam regularnie czy nie za wcześnie na test??

Nie za wcześnie- możesz już zrobić- testy działają już dość skutecznie po upływie terminu spodziewanej miesiączki.

Idź do apteki i spytaj o najbardziej czułe testy- np bobo-test, strumieniowy, jest bardzo czuły i podobno potrafi już 3 dniową ciążę wykryć- tak jest na ulotce:) Nie polecam testów paskowych bo się rozwalają delikatnie mówiąc podczas użytkowania. Fajne i wygodne są testy strumieniowe i płytkowe.

Mi lekarka mówiła, że najlepiej test zrobić 7 dni po braku spodziewanej miesiączki, wtedy podobno wychodzi już 99 %

tez słyszałam ze tak tydzień jak okres sie spuznia i narazie dlatego zaczekam i mam nadzieje ze wyjda 2kreski:)

hej ja robiłam 3 dni po kupiłam w aptece bobo test no i był pozytywny:) a dzis jestem w 6 miesiacu ciazy pozdraawiam

okej dzieki dziewczyny za rade ze zrobieniem testu ale jak narazie tak dziwnie sie czuje boli mnie brzuch w dole piersi tak jakby mam większe i to dopiero 3dni mi sie spuznia poczekam moze do piatku jak wytrzymam :)

Mi też już 3 dzień spóźnia sie okres ale zawsze kochałam sie z zabaezpieczeniem czy to możliwe żebym zaszła w ciąże?

ja robilam 5 dni przed @ i wyszly dwie kreski:D musi minac co najmniej 10 dni od owulacji zeby wyszedl pozytywny u mnie bylo 12 a dzisiaj dzien przed terminem@ dwie grube ciemne krechy:D powodzenia!!!

Gość ciezarowkaa25
mi wyszedł test z marketu za 4 zł pepino dwa dni przed terminem @ wiec nie katuj się myślami tylko zrób test i już