Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dflkldkf

moj facet doprowadza mnie szalu

Polecane posty

Gość Karinablaa
I bardzo kura dobrze! trzymamy kciuki :D takich pasożytów trzeba szybko wykańczać!

Z własnego mieszkania się wyprowadziłaś ?? oO Myślę, że po prostu każ mu się wyprowadzić i oddać klucze, zmienianie zamków to chyba przesada i w dodatku wydatek dla Ciebie :P

pojecia nie mam jak dopuscilas do takiej sytuacji...a swoja droga jak czynsz jest,to czemu ma polowy nie placic??i tak samo rachuneczki? rzeczywiscie powinnas mu wystawic walizeczki,a ja zmadrzeje,to moze pozwolisz mu wrocic...

Do autorki: jestes kobitka pierwsza klasa:):) Po tym zdarzeniu facet bedzie cie bardziej szanowal:):) Ps:postapilabym tak samo,nic sie nie martw dostal zasluzona lekcje!!!

venom - dlaczego wina Matek Polek ?? Ja mam w domu matkę polkę i sama umiem robić wszystko, bo chciałam się nauczyć. Mój brat nic nie umie, bo mu się nie chce. Ja się wyprowadziłam, bo chciałam sama mieszkać. Mój brat mieszka z rodzicami, bo chce. To nie wina matek, to wina lenistwa albo głupoty wrodzonej. Bo tylko głupek nie chce się nauczyć, jak się gotuje czy pierze, to są podstawowe czynności życiowe. I dorosła osoba ma świadomość, że nie umie czegoś robić i się uczy, to nie wina matki, że kocha dziecko, więc je wyręcza, być może robiąc to z przyzwyczajenia....

Do autorki: jestes kobitka pierwsza klasa:):) Po tym zdarzeniu facet bedzie cie bardziej szanowal:):) Ps:postapilabym tak samo,nic sie nie martw dostal zasluzona lekcje!!!

właśnie że wina matek bo same krzywdzą własne dzieci faceci tak po prostu mają że im się nie chce a jak matka nie sprzątnie po dziecku to nie znaczy że go nie kocha tylko chce nauczyć jak inaczej sienie da że jak mu zabraknie skarpetek czystych to mu powie to trzeba wrzucać do kosza na bieliznę a nie pod łóżko same ich tego nauczyły

skoro dziewczynki i chłopcy mają te same matki polki, niech mi ktoś wyjaśni, czemu kurna dziewczynkom nigdy nie trzeba tłumaczyć, że samo się nie upierze i nie posprząta :o i jak dorastają, to potrafią sobie buty wypastować?

skoro dziewczynki i chłopcy mają te same matki polki, niech mi ktoś wyjaśni, czemu kurna dziewczynkom nigdy nie trzeba tłumaczyć, że samo się nie upierze i nie posprząta naprawde tego nie wiesz czy tylko udajesz? pokutuje tutaj inny model wychowywania kobiet i mezczyzn, ktory siega swymi korzeniami dawnych czasow, gdy kobieta miala byc gotowa do roli pani domu a facet mial umiec zaorac pole lub upolowac dzika

Moj facet w dziecinstwie mial wszystko podane na" talerzu"..mama wyreczala go w czym tylko mogla i niestety w pracach domowych nie przysluguje sie niczym,wiem ze chcialby bo rozmawiamy na ten temat..ale widze ze brak mu inicjatywy:) Tak mu to ciezko w glowie utkwilo ze juz go chyba nie zmienie:(

Nie wiem ale tak jest może kobiety mają to poczucie że muszą to umieć albo po prostu chcą facetów to nie interesuje, ja też mam brata i tez on nic nie potrafi zrobić w domu a ja zawsze wszystko robiłam :)

Gość k*k*k*k*k*k
hmmmmm ponieważ każdy facet jest kilka laaat i to świetlnych w tyle za kobietą ..........

Gość szoruj babcia do kolejki
nie daj się! dobrze zrobiłaś!

hmmmmm ponieważ każdy facet jest kilka laaat i to świetlnych w tyle za kobietą .......... I niech to pozostanie "puenta":):)

hmmmmm ponieważ każdy facet jest kilka laaat i to świetlnych w tyle za kobietą . naturalnie, tylko bez tychze facetow nie wiedzialybyscie co to sa te "lata swietlne" ;-)

Akurat tego faceci się dowiedzieli w czasach, kiedy kobiety nie miały wstępu na uniwersytety, gdyby Cię to interesowało. no i?

'Nie wiem ale tak jest może kobiety mają to poczucie że muszą to umieć albo po prostu chcą facetów to nie interesuje, ja też mam brata i tez on nic nie potrafi zrobić w domu a ja zawsze wszystko robiłam ' kobieta umiec musi dla siebie, zeby byla zaradna w zyciu. ale mojego przyszlego meza bede gonic do roboty. nie bedzie mi sie obijal a ja bede miala caly dom na mojej slicznej malej glowie.

Gdyby nie pranie twe szmatki wytargane wanialy by na odleglosc miliona km,a gdyby nie gotowanie odpoczywal bys teraz na zimnym lozku w kostnicy heh:):)

Gdyby nie pranie twe szmatki wytargane wanialy by na odleglosc miliona km,a gdyby nie gotowanie odpoczywal bys teraz na zimnym lozku w kostnicy heh ach tak, a gdyby nie upolowany dzik, to co bys gotowala? :-)

no właśnie kobieta chce umieć dla siebie a facet myśli że kobieta za nich wszystko będzie robić tak jak mamusia robiła

akurat teraz nie trzeba polować a pracują i kobiety i mężczyźni więc dlaczego skoro pracują oboje tylko ona ma w domu coś robić

akurat teraz nie trzeba polować a pracują i kobiety i mężczyźni więc dlaczego skoro pracują oboje tylko ona ma w domu coś robić oj samanta samanta trzeba rozroznic dwie kwestie: 1. podzial obowiazkow i partnerstwo - tutaj najczesciej kobiety same sobie szkodza, zwlaszcza w sytuacji gdy facet zarabia wiecej, bo zwalniaja go z obowiazkow a pozniej placz, ze sa przemeczone 2. wychowanie - tak jak pisalem, kobiety chlopcow wychowuja inaczej niz dziewczynki, lub sa czesto wychowywani bardziej przez mezczyzn i sie kreci karuzela