Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dflkldkf

moj facet doprowadza mnie szalu

Polecane posty

To, czy jem mięso, nie ma wpływu na to, czy morderstwo jest morderstwem :P Nie jem, ale zbyt krótko, by określać się wege-czymkolwiek ;)

Jako tako. Nadal upieram się, że mordowanie, to mordowanie, czy jest na to popyt, czy nie.

Nadal upieram się, że mordowanie, to mordowanie, czy jest na to popyt, czy nie. oczywiscie masz calkowita racje, ale tez rozumiesz, ze jak popyt maleje to i podaz zanika? :-)

Oczywiście. Dlatego choćby przestałam brać udział w tworzeniu popytu. Zmniejszam światowe spożycie mięsa o 1,5 osoby jedzącej mało mięsa. [Ale głupie zdanie :D]

Po chwili przemyślenia - owszem, głównie w kwestiach zakupowych. Jeśli chodzi o niektóre rzeczy, 'głupie' oznacza mniej więcej 'będzie mi to tkwić w pamięci przez dwa tygodnie aż przyjdę i kupię'. P.S. Myślałam, że może źle zinterpretowałeś '1,5 osoby' ;))

P.S. Myślałam, że może źle zinterpretowałeś '1,5 osoby' no bez przesady, prawdopodobienstwo zlej interpretacji jest bliskie zeru :-)

Morderca! Gdybym miala pieniadze pewnie kupila bym cos w sklepie:) To fakt cos za cos...podzial musi byc wy mezczyzni pracujecie "ciezko" a my kobitki bawimy sie w dom...ale nic poza tym:):):)

inny model w ktorym facet mial ganiac za pozywieniem a kobieta siedziec w domu sie skonczyl, skoro kobieta pracuje wiec ganja za pozywieniem, wiec facet niech tez dba o dom, chyba ze kobieta nie pracuje, jak facet kazuje kobiecie pracowac to niech nie wymaga od niej wiecej niz sam robi

poza tym autorka caly rachunki placi a on nic? jak tak mzona co to za ciota z niego? takie posty sprawiaja ze dziekuje Bogu ze nie mam takiej cipy i jestem sama