Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbka89

Próbka z perfumerii

Polecane posty

Gość próbka89

Planuję kupić sobie jakieś porządne perfumy ale wydaje mi się, że testery bez korków są nietrwałe i strasznie śmierdzą :o Czy bez problemów dostanę próbkę perfum np. w Douglasie czy Yves Rocher? Ile to kosztuje? Mam nadzieję, że nie przelewają z tych paskudnych testerów :o

Gość tjaaaaaa.....
"te paskudne testery" sa dużo trwalsze niż kupowane perfumy, przede wszystkim sa tez ładniejsze i czystsze w zapachu własnie dlatego, zeby skusić do zakupup danego zapachu sprzedawane masowo perfumy sa gorsze jakościowo

Gość próbka89
tjaaaaaa ale mam na myśli to, że stoją na tych półkach, nie mają korków i zapach się dziwnie ulatnia i mam wrażenie, że jest jakiś zmieniony :o Gdy się czymkolwiek psiknę to po 3 godzinach albo śmierdzę albo nic nie czuję :o

Gość do góryy

Gość do góry do góry

Gość naprawdę nikt nie wie
niby takie światowe, a nic nie wiedzą :o Nie wiecie?

Gość w górę aż do skutku

Gość likto
autorko gadasz glupoty Swietne i drogie perfumy a szczegolnie ich testery nie wietrzeja tak szybko i nie psuja sie Brak korka w niczym im nie przeszkadza Sama mam perfumy,niektore stoja latami-zaznaczam ze sa to tylko markowe perfumy Niektore nie maja korka i maja sie swietnie:)

Gość likto
a probki oryginalne,nienalewane dostaje sie zazwyczaj przy okazji zakupu jakiegos kosmetyku lub innych perfum NIE DAJA TAK POPROSTU

Gość w górę aż do skutku
likto ale ja ciągle nie mogę się pozbyć takiego wrażenia :o A nie wiesz moze czy w drogerii kupię próbkę?

Gość znam sie troche
Jeżeli chodzi o sephorę - zrobią ci próbkę czego tylko chcesz z perfum które stoją na półce i nic cie to nie kosztuje Douglas próbek nie przelewa - daje tylko oryginalne ale nie ma wszystkich zapachów

Gość likto
PROBEK SIE NIE KUPUJE Chyba ze na targu od zlodziejaszkow Nie znam osob ,ktore maja takie wrazenia jak ty Dla mnie wszystkie testery na polkach pachna ok Inna sprawa,ze nie kazdy zapach musi mi przypasc do gustu..

Gość lolitka daisy
czyli w sepchorze moge poprosic o probke nalewana nie kupujac nic tam?

Gość znam sie troche
tak mozesz poprosic o jedna czy dwie próbki nie kupujac nic - tylko lepiej pościemniaj ze chcesz zapach wypróbowac i jakie ci moze w tej nucie polecic babeczka to dostaniesz wiecej

Gość w górę aż do skutku
znam sie troche - dzięki 🌻 To sobie popróbuję w domowym zaciszu :P

Gość lolitka daisy
a jak powiem ze chce konkretnie np.probke loloty lempickej? to dostane tez?

Gość znam sie troche
pewnie ze tak! podejdziesz do pólki powąchasz i spojrzysz na bebeczke, ona podejdzie i zapytasz czy moglabys dostac próbkę do wypróbiwania zapachu i masz za free