Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zapytanie...

STYPENDIUM SOCJALNE-TERAZ TO PEWNIE WAS ZAGNE!!!!!

Polecane posty

Gość mam takie zapytanie...

Mam pytanie. Do tej pory studiowałam, byłam na utrzymaniu rodziców, nie otrzymywałam styp. socjalnego. W czerwcu wyszłam za mąż i chciałabym studiowac inny kierunek i zastanawiam sie, czy mialabym styp. socjalne.Czy brane byłyby pod uwage zarobki mojego męża za poprzedni rok, czy moich rodziców, bo już zupełnie sie w tym pogubiłam.

Gość wychodzac za maz
przestajesz byc na utrzymaniu rodzicow a przechodzisz na swoje. skoro maz Cie teraz utrzymuje to jego zarobki beda brane po uwage bo ty dochodow niee masz. a do pracy to nie pojdziesz tylko na st. socjalne liczysz????

Gość skaldajac wniosek dolaczasz
zalaczniki. jednym z nich jest ilosc osob z ktorymi prowadzisz gospodarstwo domowe. jesli wciaz mieszkasz z rodzicami ale juz:Pjestes mezatka, musisz dolaczyc rowniez dochody rodzicow:P

Gość już to przerabiałam
Jeśli się uczysz i nie masz skończonych 26 lat, to obowiązkiem twoich rodziców jest łożyć na twoje utrzymanie. Uczelnie już się uzbroiły na wypadek takich kombinatorek i przed ukończeniem przez studenta 26 lat biorą pod uwagę zarobki rodziców.

mozesz zlozyc oswiadczenie w us ze jestes samodzielna finansowo (albo twoj maz-czyli zyjecie sobie z tej ejdnej wyplaty) i wtedy jestesice juz razem jako oddzielna rodzina. nawet jesli nie masz 26 lat.

Gość ojtajej
w us może sobie składać, ale uczelnie mają swoje statuty i nimi się rządzą

Gość GRZESIEK K. - EROTOMAN
A JA NIE STUDJUJE BO JESTEM ZA GŁUPI !!!!!!!!!