Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolerka

Mój chłopak milczy od tygodnia.

Polecane posty

Gość fiolerka

Widzieliśmy się w zeszłą środę po raz ostatni. Milczy, zapadł się pod ziemię. Zadzwoniłam dzisiaj, nie odebrał? Co mam teraz zrobić?

Gość uieee
On pewno siedzi w swojej jaskini ;) idąc śladem mądrej książki ...... albo Cie zostawił ile razem byliście ?

Gość fiolerka
jesteśmy razem od wrzesnia. Nie mieliśmy takiej przerwy nigdy, najdłużej jak nie kontaktowaliśmy się ze sobą to było max 2 dni, a teraz taki po prostu milczy.

Gość ababababa
znalazł sobie inną albo zmęczył sie Tobą

Gość uieeee
wiec może ma problem jakiś kuźwa napisz do niego może mu sie coś stało ??

Gość 1234567....
no od września to już parę miesięcy jesteście skoro nigdy się tak nie zachowywał to może rzeczywiście coś się stało tfu tfu tfu oby nie a nie możesz do niego iść do domu i spytać o co biega w końcu lepiej wiedzieć na 100 % że ktoś nas olał jak siedzieć i wymyślać ja bym spróbowała się dowiedzieć ....zaczekaj do jutra może jeszcze dziś się z Tobą skontaktuje ?

Gość fiolerka
No właśnie nie iwem co robić, bo gdyby się okazało, że mnie olał, to cięzko byłoby mi, ale poradziłabym sobie, ale jak cos mu się stało? Nie wiem co robić.

Gość wikimiki
rozglądaj się za nowym gościem

Gość 1234567....
skoro tak się martwisz to idź jedź do niego no chyba wiesz gdzie mieszka ....jesteście ze sobą prawie rok więc masz prawo wiedzieć co jest grane

Gość fiolerka
intuicja mi mówi, ze to już koniec. Przecież normalnym jest, że oddzwoniłby. Nasze ostatnie spotkanie było nieco inne niż wszystkie, odczuł, że mi zalezy na nim i mam wrażenie, że poczuł, że mnie zdiobył a jemu chyba chodziło o gonienie króliczka.

Gość fiolerka
zawsze szczery co radzisz?

to chyba jasne, przeciez twoj chlopaka nie mieszka na marsie, znacie sie na tyle dlugo, ze zamiast zachodzic w glowe, analizowac, pytac na forum, to dzwonisz do jego rodzicow, idziesz do niego do domu i zwyczajnie pytasz o co chodzi

Gość uieeeee
Tak to z nami kobietami jest -jak on milczy-kobieta mysli ze to koniec-a facet może ma jakis problem np wewnetrzny i tyle

Gość fiolerka
jego rodzice są w stanach. Przez wakacje mieszka sam. Inne wyjście zawsze szczery widzisz jakieś?

Gość fiolerka
zatwardzenie :) dobre, humor mi się poprawił.

Gość uieeee
sam ? mieszka ? nie pozostaje Ci nic innego jak go śledzic ;) problem objawi sie sam ;)

Gość mimi mina
laska skoro tak nudzisz na tym forum jedno i to samo, to nie dziwię się, że facet milczy tzn zostawił cię

Gość lalineczka
jeżeli nie odbiera, to napisz mu sms-a i zapytaj co jest grane? bo zaczynasz się martwić i chyba będziesz musiała do niego podjechać. A tak na marginesie:jesteście prawie rok ze soba i facet nie powinien milczeć przez tyle dni, bo co to za związek?

Gość fiolerka
A tak na marginesie:jesteście prawie rok ze soba i facet nie powinien milczeć przez tyle dni, bo co to za związek? dokładnie, myśle tak samo, dlatego mam wrażenie, że to koniec.

zawsze szczery - :D kobieto, zadzwoniłaś, zadzwoń jeszcze raz, napisz albo jedź do niego do kompromitowania się jeszcze daleka droga, a zdobycie informacji całkiem proste

moze tu dzialac podobny schemat jak w przypadku podejrzenia choroby, potencjalnie chory woli sie nie badac, bo a nuz sie okaze ze jest chory!

Gość fiolerka
zawsze szczery zrozum, że to on powiedział, że zazdwoni, nie zrobił tego, zadzwoniłam ja, a on nie odebrał, czuję że jak zadzwonię to też nie odbierze. Już czuje sie skompromitowana, facet mnie olewa, a ja za nim dzwonie :O

Gość olaa olaa olaa
moze pije i zapomnial o wszystkim..........Möj ex tak przepadl na 2tyg. Jak go odwiedzilam to wzywalam karetke,pil sam w domu.:(