Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi size

mam 25 lat i uwielbiam starszych facetow....

Polecane posty

Gość sexi size

najlepiej o 10-20 lat :)

mam 26 lat i moj narzeczony skonczy w grudniu 41:) nie wiem czy wczesniej trafialam za zjebow,czy on jest dojrzaly do uczuc,zalozenia rodziny,pomocy, poswiecen itd,ale kocham go!:)tyle,ze u nas to nie kwestia napalenia na starszego,a bardziej kwestia znalezienia drugiej polowki w zupelnie nieoczekiwanych okolicznosciach:D

no i przecież nie napisałem, że ja mam dużo zalet, pisząc o sobie musiałbym napisać że mam same zalety

Gość sexi size
sa super doswiadczeni i nie daja sie w balona robic, wiedza czego chca i kim sa (wszystko to przewaznie, bo przeciez nie jest to regula), co mnie baaardzo podnieca. oczywiscie nie kazdy, tylko ci przystojni i zadbani. bo tacy tez maja tak superancko rozwinieta muskulature, sila wieku... uchhh... mniam...

Gość a autorka ma 10 lat
:P

Gość sexi size
no to zdecydowanie odpadasz Pomaranczowy... :) ale taki np. Simon Baker... az mi cieplo... :) taki to moze nawet brudne dzinsy i t-shirta miec na sobie...

Gość Ag89072
Jestem 25-letnia mezatka i bardzo kreci mnie aby dojrzaly facet/faceci (moze byc 2-3) po 40 WYRUCHAL/I , PRZEZNAL/ELI mnie jak SUKE I KURWE na oczach meza.!!!!