Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy jechac

sama na urlop??? jechac czy nie???

Polecane posty

Gość nie wiem czy jechac

zastanwiam sie nad wyjazdem sama na urlop.... moj facet nie moze, kolexzanki albo nie maja kasy,albo czasu (no ale glownie to kasy), a jak chcialabym gdzie pojechac....tylko co ja bede sama robic? jezdzicie same na wakacje ,co robicie? mam 23 lata.

Gość wikimiki
masz daremnego faceta i beznadziejne koleżanki albo z tobą jest coś nie tak, skoro nikt nie chce jechać na wakacje

Gość bolą mnie plecy
uwielbiam jeździć sama na wakacje. Mam 25 lat i zawsze sobie znajdę jakieś zajęcia. Przede wszystkim biorę ze sobą duuużo książek i hajda nad morze. Tam zawsze można kogoś poznać - choćby dołączywszy się na plaży do grających w siatkówkę. Poza tym taka samotność od czasu do czasu jest dobra :D

Gość nie wiem czy jechac
nie ze nie chca, ltyko nie moga...

no glupio jechac na urlop jak sie ma faceta :O co innego jak jestes singlem a czemu facet nie moze?

dokładnie wynajmij sobie fajny pokój nad morzem i wez gazety ksiązki i wyleguj sie na plaży, wypozniesz jesli twoj afcet nie ma nic przeciwko

Gość wikimiki
jasne, tak sobie to tłumacz

Gość nie wiem czy jechac
niestety praca...nie ma szans na wolne ....

Gość nie wiem czy jechac
no moj facet jeszcze nie wie zeplanuje sama.... ;-) bo najpierw mu wspominalam zeby gdzie wyjechac,no ale powiedzial mi ze teraz nie ma szans.... wiec tak sobie pomyslalam ze moze sama...

Gość bolą mnie plecy
Jeśli tylko mozesz to jedź. Ja w tym roku po raz pierwszy nigdzie nie jadę, bo nie mam urlopu, więc Ci zazdroszę samej możliwości planowania :)

Gość wikimiki
jedź - może znajdziesz sobie kogoś na letnią przygodę, a Twój facet pocieszy się w ramionach koleżanki z pracy

Gość bolą mnie plecy
i gwoli ścislości mam faceta. Na początku się buntował, że chcę jechać sama, ale potem mu przeszło :)

Gość ja tez bym nie wiedziala

Gość ninkaaa
a mnie postawil wakacje moj facet, bo reszte pieniedzy przeznaczyl na remont, wiec zeby zaoszczedzić (wyjazd za granice) pojechałam sama. i było zaaaajebiście. następny wyjazd tez w samotności:))) oby wiecej takich chwil w zyciu