Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba17

RATUUUUUUUUUUUUUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Polecane posty

Gość baba17

witam, miesiąc temu uprawiałam miłość francuską z chłopakiem, moja pochwa była wilgotna , ale miałam majtki na sobie, dość grubego materiału, a on wystrzelił w powietrze..., byłam od niego odsunięta (kiedy on wystrzelił spermą) nigdzie nie miałam spermy... ale boję się że kiedy on "robił sobie dobrze" ręką prawą, gładził ją po moich majkach (kilka minut przed wystrzeleniem) czy mogę być w ciąży??? bardzo się stresuję, okres spóźnia mi się 3 dni, nie mam żadnych objawów , wspomnę że moje miesiączki są nie regularne raz mam co 28 dni raz 36, 32... Mam bóle brzucha , ale to zazwyczaj takie same jak kilka przed miesiączką..., proszę o odpowiedź, bardzo się stresuję... / i prosze nie podszywac sie za mojego nicka i cos dopisywac/ bo prawdziwa ja jestem z e-mailem.

Gość baba17 thankyop.pl
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w skaramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji:classic_cool:

Gość enie
to juz było, nudzisz

Gość baba17
dziekuję ślicznie za wiadomość, mogę spać spokojnie