Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdfa727

pytanie do informatykow

Polecane posty

Gość magdfa727

potrzebuje fachowej odpowiedzi od jakiegos informatyka. Ostatnio moj komp zostal zainfekowany spora iloscia wirusow wiec zainstalowalam 3 antywirusy. Jednak to nie poskutkowalo wiec doinstalowalam jezcze 4 i teraz mam takie antywirusy: AVG, Avast4, Kuternoga2009, Norton AntiVirus 2003, Nod32, Kasperska, Panda, AVK2004 i chyba pomoglo bo juz zadnych komunikatow nie dostaje. Czy teraz moj komp jest dobrze chroniony, czy z tymi antywirusami juz sie nic nie przedostanie? dzieki za odp.

Gość ssushsuh
Myślę że jak zainstalujesz jeszcze z 20 to dopiero komputer będzie bezpieczny...:classic_cool:

ejjj ale po co ci tyle antywirusow, wystarczy jednen a porzadny np. norton 360 albo norton internet security

Gość eeeeeeeeeee tam
sporo Ci jednak brakuje :O tych antywirów :o

Gość magdfa727
problem w tym ze ja sie na kompach za bardzo nie znam i nie umiem usunac wirusa dlatego wole miec do tego antywirusy. Mowisz ze 20 bedzie bezpiecznie??? a masz jakas liste dobrych antywirusow skont mozna sciagnac??

Gość sciagnij skontowni

jeden wystraczy. Z taka iloscia zaden z nich nie bedzie zapewnieal bezpieczenstwa komputerowi, pozniewaz beda sie "gryzly". Zostaw jeden a reszte odinstaluj

Gość rantes
Wystarczy w zupełności Kuternoga 2009. Ten wspaniały program namierza wirusy i unieszkodliwa ich producentów strzelając lepką mazią, ponadto automatycznie odkurza komputer a w nocy poleruje monitor

Gość magdfa727
ok a wiec zrobie tak jak radzicie tylko jak mialam 3 antywiry to nie strzeglo dobrze wiec watpie ze z jednym bedzie ok... i chyba zamiast Kuternogi zostawie jakis inny bo malo do mnie przemawia ta nazwa

Gość dowcipnisie
Posłuchaj tego co mówi tylko jeden antywir:classic_cool:

Gość rantes
Posłuchaj mnie kobieto tylko Kuternoga - usunie kazdego syfa w dodatku retuszuje zdjecia

Gość magdfa727
a ten kuternoga to dobry antyvir??? ma go ktos i moze sie wypowiedziec??? w sumie to chyba z 2009 wiec najaktualniejszy

Gość ululek
Miałem Kuternogę 2008 ale nie spełniała do końca moich oczekiwań. Co jakiś czas przy pobieraniu aktualizacji komputer śmierdział. Zdecydowałem się na Wodnika2009, przynajmniej systemy chłodzone sprężoną wodą sa bardziej higieniczne.

Gość magdfa727
skont pobrac teog Wodnika i o co chodzi z tym chlodzeniem sprezonym?????

Gość lomatkoswintoooo
ja pierdole :D :D :D

Gość ululek
Madziu, Wodnik jest programem testowym pod najnowsze Ubuntu. Systemy chłodzenia sa bardzo ważne w układach scalonych a jak wiemy najlepsze są te ekologiczne. Kupujesz wodę w aerozolu i wlewasz co jakiś czas jak program poda komunikat przez złącze Fire Wire i wszystko gra

Gość gfrdews
bosze jaka ty jesteś inteligentna kobieto :-D jestem ciekawa jak wysokie masz IQ.1.robią z Ciebie Sobie jaja ty się na to nabierasz bosze

Gość magdfa727
moga sie smiac ja otwarcie mowie ze na kompach sie nie znam i nielapie tego wszysktiego. powiedzcie tylko czy ta Kuternoga ma byc czy inny... slyszalam ze duzo osob chwali avasta - moze tego zostawic????

Gość hygtfrdesw
nie najlepszy jest hujnik 2010.Mówię ci namierza wirusy strzela z trąby czyści cały komputer odkurzaczem czyści monitor,mówię ci żaden wirus już się nie przedostanie do twojego odbytu

Gość rantes
Polecam zostawić Kuternogę jeśli masz klimatyzację. Niestety rzeczywiście koputer, ze tak powiem "pierdzi" raz po raz. Ale poza tym super program, ostatnio usunął mi wszystkie śmieci typu debugi

Gość w Australii tak robią
o matko :D:D:D