Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela81__

ziemniaki a zapach potu

Polecane posty

Gość ela81__

Ostatnio zauwazylam, ze jak jem ziemniaki, to moj pot strasznie smierdzi (ziemniakami), naprawde! Wydaje mi sie to troche dziwne. Czy ktoras z was tez tak ma??

Gość hmmm ja tak nie mam

Gość ela81__
No widze, ze nikt tak chyba nie ma:( Ale co to moze byc, bo kiedys tak nie mialam. Moze to cos z nerkami, albo te ziemniaki sa modyfikowane genetycznie. Dla mnie to tez jest dziwne.

Gość anastazyyy
Ja jak jem cebule to moje bąki pachną cebulą, też się tym martwię, powinny chyba pachnieć kałem

Gość ela81__
to nie jest smieszne:( Pisze o tym, bo jestem zaniepokojona, to jest chyba objaw jakiejs choroby, bo ja nigdy wczesniej tak nie mialam, a pot mi smierdzi po tych ziemniakach nie do wytrzymania, wystarczy, ze sie leciutko spoce, tak jak na codzien. W ziemniakach nie ma jakichs szczegolnych skladnikow zapachowych (jak w cebuli), przynajmniej chyba nie powinno byc. Jakim cudem one sie dostaja do krwi i do potu???

Gość ela81__
Szukam czegos o tym w internecie i dochodze do wniosku, ze rzeczywiscie jest duze prawdopodobienstwo, ze dostepne na rynku ziemniaki irga sa modyfikowane genetycznie.