Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhbdfhd

Mam krzywe zęvy i boje się całować ...

Polecane posty

Gość fhbdfhd

:(( Cala gorna szczeka i daw ogromne dlugie wystajace krzywe siekacze ;( zle sie z tym czuje

Gość Zawsze na swoim miejscu
Rozumiem Twoj ból. Niedługo zakladam aparat stały bo mam ten sam problem co do zębów. Na szczęście nie mam problemu z całowaniem. Mój chlopak w ogóle odradza mi korygowanie zebów bo mu to nie przeszkadza. A masz chłopaka?? I które żeby dokładniej masz krzywe?? które na siebie nachodza itd?

jesteś tu autorko?

Gość ddada
a kto ci bedzie w czasie calowania do siekaczy zaglądał? wiesz gdzie są siekacze?

Gość MDFLGJD
idz do ortodonty i załóż aparat. wyprostuje ci zeby i po klopocie. a poki co- zeby nie przeszkadzaja przeciez w calowaniu.

Gość siekacze nie przeszkadzają
tez mam i facet zyje:p nikt nie ucierpiąłw wyniku poałunków zastanawiam sie nad aparatem , nie chcę ale w końcu pewnie założę:o a tak nie chcę,mimo że powinnam bo wada duża

aparat to najtańsze wyjście (jednak nie tanie) możesz zawsze zainwestowac w aparat ruchomy, nie jest taki drogi ale pomoże bo możesz go nosic właściwie cały czas. Ogólnie żałuje że sama o tym wcześniej nie pomyślałam.

pewnei autorka miala na myśli dyskomfort psychiczny. Ja mam wręcz fobie na punkcie moich zębów...

Gość Bogumiła
Kiedyś też miałam ten problem.Aparat stały likwiduje ten kompleks.A już po samym założeniu aparatu samoocena wzrasta gwałtownie.Innego wyjścia nie widzę.

Gość fhbdfhd
Oj jestem juz chodzi mi oto ze wstydze sie wogole mowic bo widac je okropnie a gdy chlopak mi pcha jezyk do buzi zdaje mi saie ze on chce mi tez zeby dotykac i wogole .. tak mam chlopaka kocham go ale nigdy nie rozmawiualam z nim na temat moich zebow i nie mam kasy na asparat

Gość malinkaa25_06
witam! ja mam podobny problem.. mam krzywe zęby:( w marcu bede już miała aparat. Chociaz z jednej strony sie ciesze bo bede miala je proste a z drugiej strony wstydze sie go nosic:( a co do krzywych zebów to ja mam je troche wysuniete do przodu:/;/;/;/;/ czy to przeszkadza w całowaniu??

Gość .EmOo eWelĆia ***.
www.emo-ewelcia.blog.onet.pl

Gość ważne żeby zęby były zdrowe
i białe...

Gość selenka :)
witam... mam krzywego bocznego siekacza, jest troche podniesiony do gory i troche zachodzi na siekacza... boje sie, ze moj chlopak poczuje to przy calowaniu...:(

Gość eeee macarena ae!
No to teraz Was pobiję (niestety) :( zęby mam białe i odpukac zdrowe wszystkie są proste jak od linijki oprócz dwóch. Mam takie wampirze kły. Na aparat na dzień dzisiejszy nie stać mnie.:( widać je tylko jak sie śmieję.... mam potworne kompleksy z powodu ich...

Gość poczuje..
jakby wcześniej nie widział...

Gość kjnakjds
ja mam proste zęby, ogólnie, tylko trójki dolne mam bardzo krzywe... wyrosły mi w całkiem inną strone, niż powinny!! :/ co prawda nie widać ich, ale całować też się boję... porażka

Gość gość
Jaki wybrać aparat na krzywe zęby?

Gość gość
To zależy wszystko od Twoich potrzeb, oczywiście nie jest to tanie rozwiązanie. Ja korzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak i jestem posiadaczką stałego aparatu :).