Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trruskawka

play czy orange ?

Polecane posty

Gość mam orange
trruskawka - nie korzystasz z pakietu sms-ów za grosz? musisz też wziąść pod uwagę to w jakich sieciach sa twoi znajomi/rodzina... u mnie większosć jest w orange i dlatego się wacham, gdyby nie to już bym biegła po starter;)

skaa a jak np doladuje sie za 30zl to mam 3000 smsow waznych przez 30 dni? bo ktos mi tez tak mowil i jak np tez za 10zl to 1000 smsow na 10 dni tak jest??

wiesz .... ja uwazam, ze nic nie przebije darmowych smsow w play. z tego co wiem 30 zl to 3 tysiace darmowych,a 50 zl 5 tysiecy - to wiem na pewno.

mam orange - ja wlasnie polowe osob mam z orange a polowe z innych sieci, a skoro w play mam tyle darmowych smsow do wszystkich to bardziej korzystne niz ten pakiet w orange :)

Gość mam orange
a nie obawiasz się, że kiedy darmowe sms-y stracą ważność, to sms-y po 9 gr mogą cię to wyjść jeszcze drożej niż w orange? poważnie zastanawiam się nad play ale troche mnie ogranicza, to, że wiekszosć znajomych i rodzina ma orange...

trruskawka - na to by wygladalo patrzac na ta strone

Gość mam orange
jasne, ze 9 gr to lepiej niż 20, ale zawsze mozesz wykupić ponownie pakiet (i przynajmniej oszczędzasz na smsach do orange) a w play pakietów nie (swoją drogą szkoda);)

mam orange - w orange place 6zl za 600smsow wiec jak np skoncza mi sie darmowe smsy w play to znowu moge sie doladowac za np 10zl i mam 1000smsow i to do wszystkich a nie tylko do tej samej sieci :) czyli z tego wszystkiego wynika ze play jest korzystniejszy :D

Gość aaaallllaaaa
orange jest super

Gość mam orange
a ja się nadal waham 😭 niech mi ktoś doradzi

a ja jestem w plusie i cche za 4 miechy kupic telefon w play... ale on niestety jest za 799 zł w play fresh :( abonament czy mixtura nie obejmuje tego co fresh? nie ma tyle smsow darmowych i 29gr za minute tez nie ma?

Gość może.........
odświeżymy?;)

Gość może.........
odświeżymy?;)

Gość martinii86
Witam wszystkich. Za 39 dni kończy mi się umowa w orange i zastanawiam się czy przejść do play i przenieść swój numer telefonu. Ostatnio jak przedłużałam umowe w orange to żeby dostać taki telefon jak chciałam za 1zł to musiałam umowę podpisać na 30 miesięcy przy abonamencie 110zł. Wczoraj podjechałam do Play'a i Pan mi powiedział, że mogą mi zaoferować abonament 95zł, dał mi książeczkę pełną telefonów, które mogę sobie wybrać (interesuje mnie Samsung F480). Oprócz tego będę miała 253 darmowe min (w orange mam 100zł na wygadanie). W play jest teraz taka promocja, że jak się do nich przejdzie to można sobie wybrać, albo płaci się abonament mniejszy o połowe przez pół roku, albo dostaje się wiecej minut na wygadanie, albo więcej smsów. Zdecydowanie wybieram mniejszy abonament. Czy orientuje się ktoś z Was jak to jest jeśli ktoś spóźni się z płaceniem abonamentu? Bo słyszałam,że jak ktoś z płatnością spóźni się chociaż dwa dni, to play wyłącza tel od razu ;/

Gość monika893
Ja terz proponuje zebyscie sie rozjerzeli wsród nowej oferty Play mixtura. Tutaj sa zdecydowanie nizsze stawki jesli chodzi o połaczenie za minute rozmowy ,a przy tym tez mozna miec fajne telefony od 1zl.

pley lepszy ale umnie nie działa zasięg a ja w mix 25 ma 40 min 180 w na sobotę i niedziele 20 groszy za min i mi sie minuty kumulują mam 380 min do wygadania

Gość Pysiuuuuuuulka ;]
Ja bym wzięła zdecydowanie play tam masz na karte 1000 darmowych esów do wszystkich i 30 minut do dzwonienia ważne przez miesiąc. a w ogrange masz za 25 zł 200 esów do orange. i tyle xD

Gość gość
ja mam playa i wszystkim mogę z czystym sumieniem polecać :) byłam wczesniej w orange ale byłam świadkiem jak pracownicy są traktowani przez przełożonych - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,15184

Gość gość
PLAY

Gość gość0014
Czy mógłby ktoś kto jest jeszcze w Orange i nie poszedł do Play powiedzieć mi czy lepiej doładować telefon tak https://doladowania.orange.pl/ czy po prostu lepiej pójść do sklepu i kupić doładowanie? Która metoda lepsza?

Gość gość
Lepiej ruszyć dupę i iść. W dzisiejszych czasach trzeba sobie szukać pretekstu do ruchu.

Gość korponimfa
Zdecydowanie Play. Korzystałam z Orange ale po paru latach spędzonych wspólnie, nie przedłużyłam umowy będąc rozczarowana ich podejściem do klienta. Play potrafił mnie zainteresować bardzo przyjemnymi pakietami na abonament. Dużo czasu spędzam też za kółkiem jeżdżąc na spotkania z klientami i nie spotyka mnie sytuacja żebym gdzieś w trasie nie miała zasięgu.