Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mokietka

Jakie dodatki do tej sukienki?

Polecane posty

Kupilam te sukienke. Chce sie w nia ubrac na jakas wieczorna randke. Odpadaja buty na obcasach, uwazacie, pasuja balerinki, albo jakies klapki? Jakiego koloru bolerko lub szal? (Nie nosze zakietow). Generalnie czy mozecie mo doradzic jakie dodatki mam zalozyc? Kolczyki, bransoletke? Sukienka jest lniano-bawelniania. Czy moge ja nosic rowniez poza latem? http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Kollektion%27&l4=%27Kleider%27&pId=%2710550%27&pClr=%271%27

Gość kk33kk
mogą być baleriny kolor szary , czarny , nude będzie ok sukienka raczej letnia

jasne że klapki czy baletki mogą być. choć trochę szkoda bo ładnie wyglądałaby ta sukienka z klasycznymi szpilkami. ma intensywny kolor więc dodatki wybrała bym stonowane tak jak proponowane wyżej szary, kremowy, czarny. mi do tej sukienki bardziej pasuje sweterek bliźniak niż bolerko. jeśli szal to wybrałabym taki dzianinowy dość szeroki żeby otulić ramiona. biżuteria według uznania i stylu chyba wszystko pasuje. pamiętaj tylko nie nosić kompletów w stylu bransoletka naszyjnik kolczyki bo to przesada. zwłaszcza jeśli są od kompletu. poza latem nie za bardzo. choć wczesną jesienią z grubymi rajstopami i zapinanym swetrem będzie okej.