Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny a ja mam po prostu proste pytanie w ktorym

Polecane posty

Miejscu tzn gdzie dokladnie jestescie najbardziej czule . Boze ale obijam w bawelne np na cipce macie wrazliwe miejsca, jest jakis punkt eee odniesienia ze tak powiem;gdzie mozna was posmerdac jezyczkiem a wy bedziecie szalaly z rozkoszy. Czytalem w ksiazce,ze jest to miedzy pepkiem a dolna czescia ciala jak myslicie ksiazka mnie dobrze prowadzi ??

ja pierdole... każda ma inaczej, nie ma recepty tylko baczna obserwacja reakcji kobiety, a ona sama cie poprowadzi...

numero duo ha ha ha chyba sokoła mileniu :P barani łbie! klasyki nie znasz mondzioleeee do autora... są miejsca na cipce i gdzie indziej też, ale nie polecam Ci zaczynac od cipki, bo tam musi najpierw krew napłynąć - tak jak z męskim penisem :P czyli najlepiej najpierw rozpalić kobietę, zeby potem pobawić się jej łechtaczką i doprowadzić do rozkoszy! ...bardzo wrażliwa jest szyja, kark, ramiona, wewnetrzna strona ud i przeważnie podnieca kobiety, gdy facet je silnie (ale bez przesady) łapie za biodra...może tez łapać namiętnie za posladki, lub je klepać, byle nie za mocno... na poczatek :D więc najpierw pieśc i całuj te miejsca co wymieniałam, a potem zabieraj sie za najwrazliwsze :) a gdzie jest łechtaczka to chyba wiesz tak?? ;)

Gość ja tak lubie
szyja, kark, plecy po srodku, posladki, piersi, uszy (ale tu uwazaj, bo niektore laski teog nienawidza). jak pisala poprzedniczka - najpierw wstep a potem dopiero bierz sie do rzeczy

tak nie skumałem a raczej nie skumałam ha ha ha co wstyd Ci sie zrobiło, bo jak na kawał to był w kiepskim guscie i mało smieszny :P

ja tak lubie :) no własnie celna uwaga, niektóre tego nie lubią... ale to chyba są spiete laski co się boją poddać uczuciu i emocji tak wspaniałego doznania... w każdym razie powodzenia!!!!!

Gość wrzeszczot_brzeszczot
znajdz punkt G. wystarczy.