Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przespalam sie z innym

przespalam sie z innym

Polecane posty

tak wlasnie to zrobilam , umowilam sie i przespalam sie z innym . Nie myslcie ze jestem zwiazana bo mnie moj mezczyzna opuscil :( i raczej nie ma powrotu ,choc pisze mi . Wiecie co ....nie widzalam ze do tego zdolna jestem i ciesze sie ze to zrobilam , tyle przez niego wycierpialam a on zrozumiec nie umie i wcale teraz zle mi nie jest :)

a wlasnie ze nie jestem szmata i kur*** nigdy takie czegos nie zrobilam , a z moim juz nie jestem on mysli ze ja zawsze grzeczna ,to bede siedziala i czekala na niego , az mu sie znudza jego kolezanki a niech idzie do diabla zawsze ja pierwsza dzwonilam , reke wyciagala, nawet jak byla jego wina dosyc!!!!

Gość ererererere
ale wielkie halo z tego robisz. nie jesteś ze swoim i przespałaś się z innym. no i o tego ?! żadna sensacja.

no to jak jestes dumna z tego ze przespałaś się z innym to po *** zakładasz taki temat?;/

Gość wydepilowana pacha
super gratuluje:P jak bylo? dobry byl?^^ ja cie nie potepie bo to nie ludzie sa od tego a ci co sie odzywaja w negatywie to zazdroscnicy:)

Gość szoruj babcia do kolejki
i co! i co! i jak było! :D ma innego czy takiego samego jak oni wszyscy? :P przerobiliście wszystkie pozycje? no weź no opowiadaj!!! :P

Gość imageeee
kurestwo zawsze bedzie kurestwem i tu nie ma zadnego tlumaczenia

Gość Ktoś taki
Jeśli zrobiłaś to tylko dla własnej przyjemności, to OK. jeśli jednak przespałaś się facetem, aby odreagować na innym, to nazwałbym to głupotą.

Gość bumerang.....
no bez przesady z epitetami...panowie, .....nie szastać nimi niepotrzebnie, bo jakich będziecie używać w sytuacji, kiedy naprawdę by się przydały. Wolę nawet nie mysleć!!! Szkoda autorko, że tak późno dostrzegłaś, że można się uwolnić od takiego palanta. Najprawdopodobniej nie targnęłabyś na taką zemstę i w takim stylu. Nie rozumiem tylko komu i co chciałaś tym faktem udowodnić, chyba sobie ale co i po co?