Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

co o tym myślicie???

Polecane posty

czy to normalne?? teksty z ciąz itp. [28.07.2009] 16:38 [zgłoś do usunięcia] widia Jasiek pyta prababcię: babciu a kiedy ty umrzesz,bo ty już taka stara i pomarszczona jesteś i już 90 lat żyjesz Jasiek u dziadka:dziadku zdejmij majtki.Wnusiu- nie zdejmę.Dziadku zdejmij,pokaż jajeczka,bo tatuś mówił,że wszyscy dorośli faceci mają włosy na jajkach a ja nie wierzę.Poszli do łazienki i po chwili słyszę:no tak i tata jak zwykle ma rację Na parkingu stoi strasznie zabłocony Jeep Grand Cherokee a przy nim facet w spodniach ale z nagim torsem.Jasiek podchodzi do samochodu,ogląda zaciekawiony.Facet pyta odoba ci się? jasiek odpowiada: nie wiem,bo samochodu nie widać tylko samo błoto a pan niech sie ubierze,bo tu małe dzieci chodzą Jasiek romawia z babcią: babciu a co to jest seks?Babcia odpowiada: wnusiu to jest coś takiego ,że dwoje ludzi się do siebie bardzo mocno przytula i całuje i jest im przyjemnie.Kilka dni później Jasiek biegnie do wychodzącego z pracy taty i wrzeszczy wniebogłosy uradowany: Tatusiu,tatusiu a teraz będzie seks!I rzuca się dla ojca na szyję,tuli go,całuje.Min ludzi mijanych na chodniku nie zapomnę do końca życia! Jak dla mnie to dziecko przesadnie sie interesuje seksem, a najgorsza ta akcja z dziadkiem...albo to patologia albo to dziecko sie zachowuje jak moestowane. masakra. A mamusie to bawi!!!

Gość klopsikuiopoiu
nie masz wiekszych problemów??

dokładnie to chodzi o to Jasiek u dziadka:dziadku zdejmij majtki.Wnusiu- nie zdejmę.Dziadku zdejmij,pokaż jajeczka,bo tatuś mówił,że wszyscy dorośli faceci mają włosy na jajkach a ja nie wierzę.Poszli do łazienki i po chwili słyszę:no tak i tata jak zwykle ma rację wam tez dziadek pokazywał?

Gość klopsikuklopi
a ze Ty jestes za aborcją to tez jest normalne???

Gość topik do skasowania
:o

Gość noomerek 89
No to jest pojedyncza sytuacja ...wiekszosc dziadków tak nie robi a wogóle to tez wina jego taty który opowiada dziecku takie rzeczy...

Gość klopsikuksli
wiesz dziwna jestes ! cały dzien na kafe... próbujesz pokazac jak to jestes madra ...a tak naprawde zaprzeczasz sobie ... no i jeszcze to kulturalne wysławianie ... Idz sobie obejrzyj lepiej Straznika Teksasu własnie leci na tv 4

Gość klopsikulkol
Pokornie pochylam głowe i spier*alam stąd... Ale bede sie głęboko modlić za Ciebie...:D