Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruselka

bebilon pepti na recepte

Polecane posty

Gość kruselka

Czy ktos sie orietuje jak wyglada sprawa z wypisaniem recepty na bebilon pepti?? Moja lekarka odmawia mi wypisania recepty mowi ze nie słyszala o tym. A ja dowedzialam sie o tym od innych matek ze istnieje taka mozliwosc.

Gość na recepte
jest 50% tańszy bez recepty tez kupisz ale na 100 %

Na recepte 11zł za puszke.Lekarz chyba ci coś wkręca.Teraz tyle alergii,że aż nie wierze.

Gość lalolaa
ja kupuje BP w aptece na recepte i oprocz 50% znizki apteka tez daje jakis tam procent znizkiwiec place czasami 8zł za puszke:) zmien lekarza

Gość ewaaaaaa
moja córka ma prawie 3 lata i pije pepti i nigdy nie było problemu z receptą, lekarz cos kręci

Gość nowelkam
Kiedyś jak córa piła tę mieszankę to gdzieś wynalazłam p 7,18 zł za puszkę. Może komuś się przyda w Białymstoku na Ogrodowej apteka "pod Lwem" Tam zawsze było najtańsze i w aptece koło Pks-u

Gość kruselka
dziewczyny a pediatra sama od siebie wypisuje recepte czy bylyscie np. u alergologa na poczatku i on najpierw potwierdzil skaze?? Kurcze pomozcie mi co mam babie powiedziec . Jak mi odmowi wypisania to mam isc do kierownika przychodni??

Gość lalolaa
nie bylam u zadnego specjalisty przyszlam do pediatry z wysypka u maluszka i powiedziala,ze to CHYBA skaza i sama dala recepte na mleczko jesli ta nie chce dac to idz do innej

Gość kruselka
kurcze bo jestem zła te mleko kosztuje okolo 27 zł nie kazdego na nie stac . Co za głupia baba

Gość moja lekarka
sama zasugerowala bebilon pepti - alergia w rodzinie. recepty potem odbierałam w recepcji przychodni.

Gość kruselka
No moj maz tez mial skaze. A ona cos mi gada ze te bebilon pepti odzwyczaja dziecko od mleka krowiego i mam kupowac HA . A ewidetnie na opakowaniu pisze ze w razie stwierdzonej alergii na mleko krowie nie stosowac mleka HA.