Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolloa

jade w gory co mam zabrac???

Polecane posty

Gość lolloa

mam doslownie 2 godzinki na spakowanie,jade pociagiem,bede tam od piatku do niedzieli,spanie w schroniskach...co mam wziac?:(

Gość kangooi
- polar - duzo koszulek na zmiane, jak nie masz profi to moga byc bawelniane - dobre buty gorskie, ew. jak nie masz to jakies trapery ze wzmocnieniem kostki - dlugie spodnie - krotkie spodnie - kurtka zatrzymujaca wiatr, nieprzemakalna - skarpety grubsze do butow - buty na zmiane do schroniska - spiwor /ewentualnie poszewki na schroniskowa posciel

Gość mapę i kompas
bez tego ani rusz.:classic_cool:

Gość kangooi
i jeszcze: - krem z wysokim filtrem - cos na glowe (czapka z daszkiem, chustka itp.) - apteczka turystyczna (jak nie masz to plastry, cos na bol glowy, przeciwko rozwolnieniu, bandaz elastyczny- to chyba najwazniejsze)

Gość możesz wziąć jeszcze
termos jak masz miejsce ;)

Gość lolloa
Dzieki,latam jak w amoku:( A nie mam takich butow,mam za to wygodne adidasy,wiem ze to nie to,ale co zrobic:(

Gość lolloa
o tak, termos jak bajbardziej. a na miejscu przed wycieczka czekolade do plecaka zapakowac, kanapki, owoce. Z zimnego picia raczej wode czy izotonik niz oranzade, czy inne slodkie. Adidasy to sredni pomysl... Moze masz kolezanke, ktora ma taki sam numer buta i moglaby pozyczyc? Jak nie to trudno. Ale paletaj sie ostroznie. :)

Gość lolloa
siostra mi oferuje buty ale bojee sie ze okaza sie niewygodne,chyba lepiej swoje sprawdzone adidasy???

Gość kangooi
Jesli buty siostry sa w twoim rozmiarze i maja wzmacniana kostke to wez te i te. Jak buty od siostry okaza sie baaardzo niewygodne, to zamienisz na adidasy. Ale w gorach bardzo latwo skrecic kostke w nieodpowiednim bucie. Ja kilka dni lazilam w wysokich gorach w butach tesciowej, bo swoich nie mialam. Obtarly jak skurczybyk, ale nie bylo wyjscia. Wazniejsze bezpieczenstwo.

Gość maturka4
Rozum! Zdrowy rozsądek! Uśmiech!

mały plecak podręczny na picie i kanapkę na szlak plastry na obtarcia

Gość lolloa
oki,z tymi butami to sie jeszcze zobaczy:) dzieki za rady,duzo mi pomogliscie,bo pewnie polowy bym zapomniala:)

Gość lolloa
mały plecak podręczny na picie i kanapkę na szlak z tego co wiem bede caly czas wedrowac z tym calym plecakiem,jego chyba nie zostawia sie w schronisku,co???:(