Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelikaZaniepokojona

MASTURBACJA w ciazy - KRWAWIENIE!!!!!

Polecane posty

Witam, pare minut temu dogodzilam sobie 2 palcami, nie zeby jakos gleboko, ale jednak. Gdy szczytowalam wyjelam palce i zobaczylam na nich biala maź oraz zabarwienie pomaranczowe, jakby sluz podbarwiony krwia. Dodam ze jestem w 33 tc. Obawiam sie co sie dzieje

Gość jak nic czop śluzowy

Gość to po co to robiłaś
się pytam? :O

Teraz zaluje, ale tak sie podniecilam, mialam ochote po prostu :o Czop? Ale on przeciez przed porodem odchodzi... A ja jestem w polowie 33tc.

Gość jak nic czop śluzowy
czop śluzowy moze odejsc w kazdej chwili , a śluz podbarwiny krwia to jezeli nie uszkodzilas blon sluzowych w pochwie to moze byc czop sluzowy

Gość hrjyjr
Każde skurcze, więc i takie przy orgazmie, mogą spowodować poronienie - dlatego niektórzy lekarze uprzedzają nawet przed masażem brzucha bo może wywolac lekkie a szkodliwe skurcze. Z drugiej strony ja robię podobnie jak ty a nic zlego się nie stało. Może więc to tylko efekt jakiegoś podrapania paznokciami. W każdym razie teraz uważaj co się dzieje a może od razu skonsultuj się z lekarzem.

Chyba nie uszkodzilam, nie pchalam na "chama" same sie wslizgnely. Niepokoi mnie ten czop, czytalam ze to raczej galaretowata substancja. A to byl sluz delikatnie podbarwiony.

Gość sderea
miałaś ochotę i to nic złego :) wiele kobiet tak robi ale się nie przyzna. Mogłaś poprostu podrażnić i tak juz wrażliwą i mocno ukrwioną pochwę. Może paznokciem uszkodziłaś nabłonek i trochę krwi wyleciało ze zwykłym śluzem. jeśli by to była ciąża zagrożona,miałabys zakaz na współżycie to faktycznie mógł odejść czop bo wywołałaś skurcze macicy. jeśli nie masz żadncyh bóli, nie leci już krew, to bądź spokojna

Gość sderwa
jeśli to sluz podbarwiony to tym bardziej nie czop. musiałaś palcem zrobić małą rankę w nabłonku pochwy

Nie sadze abym poranila pochwe paznokciami, sa one bardzo krotkie. Martwie sie, nie chcialam, zeby tak wyszlo. Cholera, o tej godzinie to nawet do lekarza sie nie dostane, a pogotowie...hmmm musialabym bez szczegolow opowiedziec jedynie o tym podbarwieniu, wstrzymam sie kilka godzin, poobserwuje.

Gość zolzaa
spokojnie bo to moze na tym etapie ciazy byc juz czop on moze odchodzic kilka tyg przed porodem wlasnie takim sluzem podbarwionym krwia delikatnie i doszly skurcze macicy ale to nic zlego dla dziecka jesli lekarz nie zabronil oczywiscie

Dzieki dziewczymy :) Pomoglyscie mi nie spanikowac.