Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka 1979

co spowodowało zmianę?

Polecane posty

Gość lenka 1979

u mojego męża na temat dziecka. do niedawna dokladnie czerwca moj maż zarzekal się, ze nie jest jesczze gotowy na dziecko, że boi sie zmian jakie zachodza wtedy w malżeństwie i w życiu. i nagle z miesiąca na miesiąc zminia zdanie, chce "robić" dzieciaka na silę. jestem troche zdezorientowana ta nagla zmnina jego zdania. co może być tego przyczyna? czy kogoś mąż tez "nagle" zminił zdnanie? powinnam sie cieszyć- ale jakoś nie umiem i drecza mnie watpliwości

moj:) chcial dziecko ale caly czas powtazal ze jeszcze nie teraz, jeszcze nie ten czas powodem zmiany zdania byl awans i podwyzka stwierdzil ze teraz dopiero czuje sie na silach finansowo moze i u was nastapila jakas zmiana na lepsze? a moze stwierdzil ze np. ma iles juz tam lat na karku i juz czas? a moze po prostu spytaj sie go osobiscie? :)

Gość lenka 1979
wszytstko miedzy nami się uklada, nie było jakis tam zmian typu awans zawdowy czy wygrana w totka. stytuacja materialna się nie zminila. zapytalam dlaczego ta zmina -odpowiedzial ze ludzie zmieniają zdanie :(

Gość tggerg
O czymś się nagadał z kumplami lub pooglądał ich dzieciaki.

Gość lenka 1979
ja mam 30 a mąż 25. do tej pory to ja raczej chciaalm mieć dziecko, ale że on już wczesniej powiedzial ze nie chce więc nie nalegam.

to moze poczekaj troszke :) masz mlodego meza, moze to chwilowa zachcianka? zobaczyl ze jeden kolega ma, drugi to moze i on zachcial :)

Gość 25 lat to znowu nie tak malo
jest wielu mezczyzn w tym wieku, ktorzy podjeli swiadoma decyzje o ojcostwie, moze po prostu stwiedzil, ze jest gotowy? Co do Ciebie, to nie chce Cie urazic, ale jezeli tez chcesz tego dziecka, to radzilabym zaczac staranka, masz 30 lat, wiec to najwyzszy czas na pierwsza ciaze :)