Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morellette32

mąż brudas

Polecane posty

Zastanawiam sie czy to ja jestem głupia czy moje małżęństwo dopadł kryzys czy po prostu przesadzam.Nie daje sobie z tym rady a chodzi mi tu dokładnie o higiene osobistą mojego męża.Zaczne od tego,że waży on ok 120 kg,jest mocno zarośnięty i bardzo sie poci a myć nie nie lubi.Doszło do tego,żę unikam jak ognia sexu,mam obrzydzenie.Pewnego razu nie wytrzymałam i powiedziałam mu delikatnie,zę on brzydko pachnie,że jest nieogolony i dlatego nie mam ochoty na sex to mi zarzucił,że pewnie kogoś mam...kochałam sie z nim żeby mi bzdur nie gadał.Moje obrzydzenie rośnie,boje sie kłaść do łóżka w obawie,że bedzie chciał sexu:( Najgorsze jest to,ze on ma przetoke która bardzo ropieje,on nie dba o to,na bieliźnie noso skorupy z zaschniętej ropy która okropnie cuchnie,już nie jeden raz miałam infekcje z tego powodu.Nawet jak sie wykąpie to śmierdzi(jak pies po deszczu)bo jak zaczyna mycie od głowy to tą pianą z głowy myje reszte ciała i nie bierze mydła do tego.Efekt jest taki ,że jest wiecznie niedomyty.Pięty ma tak zapuszczone,popękane,ze jak mnie czasem przeciągnie po nodze to boli,do tego grzybica paznokci.Pod pachami masa jakiś narośli,ale nawet jak prosze żeby dermatologa odwiedzić to mówi-po co.Przezwisko też ma wymowne-Troll.Powiedzcie czy to ja przesadzm czy może moja ucieczka od sexu jest uzasadniona.To mnie dobija!!!

Gość PIERDOL SIE
D E N N A . P R O V O C A T I O N :O:O

Gość zmeczona mężem
to chyba nie moze byc prawda ? :-)

Gość o masakra_
masz powazny problem i wcale nie przesadzasz. Napewno jestes atrakcyjna kobieta i dbasz o siebie. Wiec ja bym na twoim miejscu powiedziala mu zeby albo sie umyl, ogolil i poszedl do lekarza albo od niego odejdziesz. Jesli cie kocha to sie przestraszy i zacznie sie myc. Widocznie mysli ze az tak to ci nie przeszkadza. Na poczatku radze abys z nim porozmawiala.

Gość a dlaczego zaraz
Ja tem jej wierzę. Mam podobnego. Nie sypiam z nim od ponad 2 lat i mam to w dupie, ze on może chcieć seksu.

Gość PIERDOL SIE
Jakby to byla prawda, to dawno byscie odeszly, a nie pisaly w durnych topikach na cafe :O:O:O

Gość bomboladka
Kobietko z brudasami nie wygrasz.takie typy:-0 wiem bo mialam podobnego meza, potrafil zamoczona przeze mnie bluzke załozyc i wyjsc na miasto..juz nie wspomne o cuchnacych skarpetach..fuuj

Gość I tu się mylisz
Przed ślubem mogło być inaczej,bo zabiegał o nią. Traz ma gdzieś czy go zechce i może pozwolic sobie na takie zachowanie. Wiem coś o tym. Przed ślubem czyścioszek a nawet pedantyczny czyścoiszek. Teraz po wielu latach można powiedzieć,że brudas!!!

Gość wzdęcie na maksa
o fuck :O to nie może być prawda..

Gość Panci
Dam sobie rękę uciąć, że to prawda. Mam też w domu takiego delikwenta - mgr pseubudowlańca, dwa fakultety, twierdzi, ze z rodziny inteligenckiej. Niby kierownik, ale śmierdzi gorzej niż jakiś robol, ja nie wiem, ze z nim w robocie wytrzymują. Jak byłam w ciaży i wracał do domu, był taki smród z przepoconych skarpet i butów, ze wymiotowałam pół wieczoru, a on mi wciskał kit, że to poranne mdłości. Od ślubu (4 lata temu) przytył prawie 40 kg, zarośnięty i zaniedbany. do tego mu wyszła astma, charczy i rzęzi całymi nocami, spać nie daje. Wychleje po pracy piwsko, zebów sobie nie umyje. Brudas od 3 pokolenia wstecz - że ja tego przed ślubem nie widziałam - miałam totalny bezwład umysłowy. Kąpie się jak wychodzi z kumplami i rano do pracy, śpi w tym w czym chodził przez cały boży dzień. Decyzja o rozwodzie podjęta, tylko co ja mam napisać w pozwie, "ze się nie myje".

Gość kurdybabnek
niektore kobiety tez nie lepsze...moja byla potrafila nie myc wlosow przez miesiac....kapac sie raz w tygodniu, w niedziele....puszcza na nogach, zarosniete pachy i bikini....rybi smrodek....wiadomo skad...caly dzien w poplamionych dresach, w przepoconych trzydniowych skarpetach...wlosy zawsze w niechlujny koczek, rozmazany parodniowy tusz...jezu....odlupany lakier na brudnych polamanych paznokciach, zebow tez jej sie zdarzalo nie umyc...a juz jak mial okres to drzyjcie narody..egzema na stopach, kurzajki, popekane piety...dlubala w nosie i ogladala kozy.... juz rok po slubie. a wczesniej byla laska ze dech zatykalo...czysciutka, wypielegnowana, pachnaca.....na to nie ma mocnych:(

Gość anoda i katoda
ale naciągana ta twoja historia hahaha,chyba że macie po 50 lat i ty nie lepiej się prezentujesz :-)))

Gość a bo to...
a może to jakaś depresja, czy coś?

Gość phikus
to ja sie dopiszę z moim ślubnym i potwierdzę, jes typ brudasa faceta, ktory jest prawie niereformowalny, to znaczy mój sam z siebie, jeśli nie zrobię o to awantury to: idzie pac w koszulce, w któej cały dzień chodził, zęby myje, prysznic bierze, rano i to tylko wtedy kiedy wychodzi z domu do miasta, w lecie padł rekord 4 dni bez mycia bo nigdzie nie wychodził jak sie spoci, to za chiny nie wieźmie prysznica, "bo go zawieje" a latem "bo i tak sie zaraz znowu spoci, to nic nie daje" dobra, tyle opisu, bo nie chcę sie wkurzać ;)

Gość piczkowataaa
mój ojciec na stare lata zrobił się takim śmierdzielkiem - ja nie wiem, jak moja mama może obok niego sypiać. Po prostu nie wiem.

Gość iuhyk
Ja bym mu prosto z mostu powiedziala, ze jest smierdzacym brudasem i nie zamierzam go nawet dotykac, a co dopiero miec z takim czyms sex. FFUUUUJJJJ Dobrze, ze moj maz jest czysciochem.

Gość olgaola85
masakra i co przed slubem bylo inaczej kapali sie 2 razy dziennie itd?