Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniagania29

brak okresu juz sporo...

Polecane posty

Hej kobietki. Ja wim ze moze ten temat byl czesto na forum ale nie mogłam znalezc nic podobnego do mojej sytuacji, a moze komus innemu tez sie przyda. Sytuacja jest taka: ostatni okres miałam 17 czerwca, od tamtej pory ani widu ani słychu. wszystkie testy ostatnio takze z krwi(03.08) były negatywne. Cykle przewaznie 30 dniowe, chociaz dwa mies temu spozniony 7 dni, miesiac temu 10dni. Na poczatku tego roku odstawiłam tabletki. Staramy sie o dziecko ale nie jestem przewrazliwiona na tym punkcie. Bardziej sie martwie ze cos mi jest. Brzuch mnie pobolewa i czesto mam wrazenie ze zaraz bedzie @ ale nie. mam wzdecia i zaparcia. Piersi mnie nie bola, nic wiecej nie zauwazyłam. Czy ktos miał moza podobna sytuacje? Dodam ze mieszkam za granica i prawie niemozliwe jest tu pojscie do gina. czy to moze byc tzw pusty cykl? Z gory dzieki za kazda porade.

Gość skoczek78
a jest coś takiego jak pusty cykl????????

Ja na Twoim miejscu jednak spróbowałabym pójść do gina. A jeśli nie pójść tam, za granicą, to zadzwonić do jakiegoś z Polski- może do tego, u którego byłaś tu ostatnio? Ja Ci niestety nie pomogę, lekarz owszem.

Doczytałam sie ze moze byc taki cykl ze sie nie uwalnia jajeczka i wtedy nie ma @ wcale. W przenosni "pusty" :)

Gość glupota
ze do gina nie mozna isc a swoja droga to po odstawieniu tabletek moze sie niestety okres poprzestawiac

Tak własnie ja tez mysle tutaj lekarze sa conajmniej dziwni. Usłyszałam tez ze testy z moczu sa brdziej wiarygodne niz te z krwi... Na odchodnym - byłam w poniedziałek - usłyszałam ze jak za dwa tyg nie dostane okresu to mam znowu zaniesc mocz do badania. I badźtu madry.