Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Znalazlam wspaniala piosenke... wspaniala..

Polecane posty

Gość niewidzialna1982
Uwielbiam dm, ale mixy jakoś mi nie leżą...

Gość depeszka...
jestes niesamowita! Faktycznie powinnas swoja mlodosc przechodzic w latach 80-90. Oczywiscie "muzycznie". Bylabys w raju, no ale od czego terazniejsza technika, ach wspomnienia... pzdr.

Gość depeche
Ty jesteś non stop na haju :o dawno dało sie już zauważyć:o

jestem urodzona w zlym czasie. igraszka losu.... :( try walking- klikasz na ten link, powinno byc okay..

tak znam ale szczerze mowiac wole te mniej znane - w mojej stopce jest moja ulubiona dm, ktora wcale nie byla sukscesem a moim zdaniem jest jedna z najlepszych jakie kiedykolwiek powstaly. try walking in my shoes- daj mi minutke, cos wykombinuje.

Gość viooooO
jakas cpunka niech se slucha jak jej sie podoba:O

nie lubie PJ :P tylko poczatek - to mocne REACH OUT AND TOUCH FAITH . ale ta gitarka i monotonny rytm nie jest do konca w moim guscie. w ogole jesli chodzi o Violatora to wole B side. Sea of Sin, Happiest Girl, Dangerous.. z A lubie tylko Enjoy the Silence i World in my eyes.

Działa, ściągam :) A Ty na laście słuchasz muzyki za free, czy płacisz? Bo kiedyś tam mi okres próbny czegoś tam :p wygasł i w sumie mogę sobie tylko 30 sekund niektórych piosenek posłuchać i tyle..

hmmm... nie wiem :( kochana, ie bedziesz teraz mogla sluchac swietnej muzyki. straszne. :(