Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdsadczxcz

TELEGRA !!!!

Polecane posty

Gość sdasdsadczxcz

Czy ktos z was wygral kiedys w telegrze.... zastanawiam sie czy oni nie robia ludzi w chuja xD ps ja nigdy nie probowalem nawet

Gość mxcvfsdfxcx
moifa mama wygraks 2 miljoany

Gość eng99
Jak pierwszy raz to widziałem kiedyś rano na Polsacie to jak prezenterka mówiła, że nikt nie dzwoni i odliczania, że musimy kończyć a dalej nikogo na antenie i kilka odliczań i dalej czekają na 1 osobę to dałem się wkręcić i 30 zł i nie wygrałem. W tych programach po prostu zawsze na koniec wygra 1 osoba i zawsze tak jest a to co gada prezenterka, że musimy kończyć i odliczania to scenariusz i formułą programu. i zawsze jest taka sama. I zawsze te kończenia, odliczania a zwycięzca na koniec. Wiadomo, że w każdym odcinku będą te odliczania a zwycięzca i tak będzie na koniec. Czasami oglądam ale nie gram. Nie ma nic złego w emisji takich programów. Kto chce gra a kto nie chce ten nie gra. A te teksty prezenterek to po prostu taki scenariusz programu bo każdy jest identyczny. Tak jak jest scenariusz w serialu i aktor ma rolę w serialu. to tak samo tutaj jest taka formułą z tym odliczaniem, przeciąganiem a zwycięzca zawsze na koniec.

Gość gość
to sciema,targają kase za telefony i tyle ,banda cwaniakow:-)