Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiecie się

Lubicię się..... całowac.?

Polecane posty

Gość Promienna Aksamitka
mnie moze kiedys w podstawowce ale to sa takie wlasnie szczeniackie :P a tak na ppowaznie to tez chyba nie ja jestem troszke niesmiala i moze to dlatego nie potrafie odnalezc sie wsrod ludzi :/

Gość nie lubie nie umiem

ja miałąm w łasnie w szkole ale wcale nie szczeniacki :) był taaki namietny i pełny uczucia :) nigdy tego nie zapomne.. :*

Gość Promienna Aksamitka
kukla a ile mialas wtedy lat? :)

Promienna :) Nie lubię ćwiczyć :P No chyba, że się liczy to, że w przedszkolu na siłę podchodziłam do chłopaków i całowałam w usta, bo się telenowel naoglądałam (Zbuntowany Anioł i Fiorella chyba), ale panie później za to mnie do konta stawiały za karę, bo reaz tak całowałam, że wargę rozwaliłam jednemu, ale to przedszkole było ;)

Gość PA czyli Promienna Aksamitka
Tasmuna to bylo genialne :) a z przedszkola tez pamietam wiele wybrykow ale milo wspominam teraz tak chetnie by sie wrov=cilo ale niestety.. :)

Ale najgorsze jest to, że do gimnazjum trafiłam do klasy z tymi, których całowałam, nie wisztkimi, ale czterema i sie zastanawiam czy pamiętają, ale chyba nie, bo nigdy nic nie wspomnieli :)

A ja po raz pierwszy sie całowałam jak miałam 15 lat;p Na imprezie sylwestrowej xD Było tak.....mmmmmmm...... namiętnie ;D Lubie sie całować ale to też zalezy od tego z kim ;p;p

czrna tak jak ja :D u mnie to było w szatni.. Ale własnie jak mówie bylo namietnie :D jak chcecie moge wam opowiedziec moja hisorie :D

Gość Promienna Aksamitka
opowiedz chetnie poslucham a wlasciwie poczytam :D

Gość silverrose
miałam 17 lat... ech, sentyment - pierwsza miłość, z której leczę się do dziś (21 lat) :P

no to było tak...( nie jest zbyt długa). Jak chodziłam do szkoły to pewneggo dnia chłopaki ze starszej klasy zaczeli mówic ze Marcin się we mnie buujaa.. no a jaoczywscie zasmiałam się i poszłam oczywiscie brałam to za taki zart ( no bo wiecie czesto sie zdaza ze chłopakitak gadaja).. no ale co nie przechodziłam koło nich to gadali "marcni cię kocha" troszke było wkurzające ale no cóz.. Potem przestali .. ( jeszcze chce dodac ze na początku roku szkolnego własnie on mi sie troche podobał).. no pewnego dnia była diskoteka szkolna.. Po jakims tam czasie zeszłam do szatki po cos. no i on tam był zagadałm mnie (pierwszy raz! do mnie co powiedział!) no i mnie pocałował było namietnie i długo.. Wyraził ze mnie naprawde kocha.. Nadal jestem z nim :)

Kukla Hej :) O ktorej poszłaś wczoraj Spać ?? :D . JA poszłam bo nikt nie odpisywał hehe .... A co do całowania to pierwszy raz całowałam się z przyjaciółką była o dwa lata starsza to mnie nauczyła ;D ... a z chłopakiem było w klasie 1 Hihih :D ...:)

Hej Nazus :D Ale w 1 klasie podstawówki czy gim a moze liceum :D:D