Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawww

czekac dalej czy skonczyc to??

Polecane posty

Gość dawww

mam taki problem spotykam sie z dziewczyna około 6 lat ona miała chłopaka w sumie mowi mi ze nie spotyka sie z nim ale u niej w domu wszyscy sa za nim o tym ze sie spotykamy nie wiedza bo ona sie boi powiedziec ostatni spotkałem sie z nia a ona mi powiedziała ze musi iść z tamtym na ognisko bo w domu ma kłótnie o to ze na co ma czekac na mnie jak ja nie robie nic tak jej powiedzieli i powiedziała ze co dalej bedzie ze juz tak sie nie bedziemy spotykac ze normalnie ale poszła z nim na ognisko i juz nie chce na ten temat rozmaiwac zeby spotykac sie normalnie ze mna sam teraz nie wiem co robic czy juz dać sobie spokój czy dalej jeszcze brnąc w ta ślepa uliczke?? wyraźcie swoja opinie!!

Ja Ci odpowiem jako kobieta... Ona ma tamtego a Ty jestes w roli dochodzącego. Nie traktuje Cie poważnie, w innym wypadku powiedziala by o Tobie rodzicom itp. A ile masz lat? Bo to troche dziecinne jest. Jakies ognisko......?!?!?!:P

Gość daww
ja mam 29 a ona ma 25

Gość daww
ognisko on miał u siebie w pracy. a teraz ma wesele i prosił ja zeby szła z nim i powiedziałą ze nie pójdzie ale znow przyjedzie do niej do domu i powie w domu i beda jej kazali iśc w sumie wydaje mi sie ze moze jakby nie chciala to b nie poszła ja tez mam teraz wesele kolegii z pracy i spytałem ja czy pójdzie powiedziała ze nie :(

Gość a sypiacie ze sobą

Gość daww
tak sypiamy ze sobą w piatek dzien przed tym jak poszła z tamtym to spaliśmy ze soba.

Gość to z Toba to nie jest związek
jesteś do łóżka i takim "wypełniacz czasu". Ona na razie nie jest jeszcze gotowa na żaden związek ani z Toba, ani z tamtym, ani z nikim.

hahaha tamtego ma oficjalnie a ciebie do bzykania, wiele kobiet teraz ma kochanka z ktorym sypia i jakas niewyuzdaną lebiode do kochania zrob jej na złosc i znajdz sobie inna, gul jej skoczy i podejmie decyzje, a jak nie to znaczy ZE NIE JEST CIEBIE WARTA, albo ty sie kiepsko spisujesz

Gość dawww
ale ja rozmawiałem z nia to mi powiedziała ze chyba najwyższy czas zebysmy coś postanowili ale to było w piątek przed tym ogniskiem powiedziała ze długo tajk bedziemy sie spotykac zeby nikt nie wiedział ja powiedziałem ze juz tak nie chce i ona tez i teraz po tym ognisku juz nie chce na ten temat rozmawiać mowiła jeszcze wtedy ze do zakopanego żebyśmy pojechali chociaz wiem ze to nie wypali bo ona nie pojedzie

Gość daww
napisała mi wtedy smsa jak sza z nim ze ciotka jej mowiła zeby szła jako koleżanka mzoe iśc a ja sam nie wiem czego chce i że moze w koncu sie określe a teraz jak chce z nia porozmawiac o tym to nie chce mowić zmienia temat

Gość dawww
gorzka-czekolada ja mam 29 a ona ma 25

Gość daww
a jeśli chodzi o łózko to zawsze jest zadowolona jak sie kochamy

Gość daww
i co mam zrobić czekać moze pojedziemy do tego zakopanego czy rozwiązac problem

Gość daww
a jeszcze jedna sytucja jak miałem wesele i nie poszła ze mną to brat powiedział koleżance czy by nie poszła ne awesle ze ną poszła to dzwoniła do mnie i rozmawiałem z nia pół wesele i płakała ale ja troche wypiłem i wygarnąłem jej wszytsko żeby słuchała dlaej mamusi ale nic to nie dało bo dlaej sie spotykamy i ona sie z tym kryje nawet tamten jej chłopak nie wie albo nie chce wiedzieć a rogi ma takie że moze samolot zawadzic

moze jestes dobry w łozku, moze ona chce tylko seksu z toba a nie zwiazku, mysales o tym? jak dla mnie to odwalacie straszna dziecinade, ona ma chlopaka oficjalnie a ciebie olewa, nie moze sie zdecydowac, nie..... cos jest z nia nie tak, kobieta ma instynkt i wie do ktorego ją ciągnie a do którego nie, nie daj z siebie zrobic takiego dochodzącego, boze kobiety sa straszne :D

Gość dawww
Virginia tak myslisz?? kiedys nie odzywałem sie z nia miesiać ponad to napisała mi zebym jechał z nia do spzitala bo brata syn miał operacje i tak sie znów zaczeło spotykanie

Wow...kilka znaków interpunkcyjnych by się znalazło w tym co piszesz i od razu lepiej by się czytało :P No,ale mniejsza o to-zeby nie było,że się czepiam. Cóż... Może faktycznie czas zrobić coś,co da jej do myślenia. Ty najlepiej ją znasz i wiesz co ją ruszy. Bo jak na razie,to pewnie czuje taki komfort psychiczny...Wie,ze ma Ciebie kiedy chce. A to jest ten błąd. Skoro ona nie jest fair,to dlaczego Ty masz być ?

Gość Nena25
6 lat "spotykania się'' ???????????????????

Gość daww
kiedys tez pisała mi zebym przyszedł gdzieś nad most tam bedzie ostatni list i takie pierdoły wystraszyłem sie bo wiadomo co moze sie stac napisałem do jej kuzyna który mieskza koło niej i razem chodzilismy a na drugi dzien napisał mi ze wstała i jak nigdy nic pojechała do pracy a ty debilu daj sobie z nia spokój i kazał mi napisac smsa napisałem i znow wymyslała zadzwoniłem znow do niego i on zadzwonił do jej do domu a w domu powiedzieli ze pojechała z tamtym zadzwonił do tamtego bo ona nie odbierała i powiedział jej zeby nie rozbiła takich jaj bo chłopak sie wystraszył a ona pózniej do mnie pisała i dzowniła ale olałem ja ale kiedys sie spotkalismy i zmow sie zaczeło

Requiem: zgadzam sie! wez przeparaduj sie kolo niej z jakas małolatą sex bomba, jak sie zapyta kto to, odpowiedz ze koleżanka, daje jej do myslenia niech sie dziewczyna ogarnie z podjeciem decyzji, a Ty tez badz konkretny każ jej podjąc decyzje zachowaj sie jak fecet a nie ona pstryknie jedz ze mną do szpitala a ty lecisz jak mucha do nie powiem czego

Gość daww
dzieki za opiiewasze sa naprawde ok

Gość dawww
a i najlepsze jej kolezanka powiedziała ze ja jestem zapatrzony w nia jak nie wiem i moze dlatego tak jest

Gość dawww
gorzka-czekolada nie rozumiem

jestes, nie marnuj sobie mlodosci, czasu, sily, pozniej na każdą dziewczyne bedziesz patrzył jak na nią, a przecież nie wszytskie sa takie okropne, :P, przypomnialam sobie taka sytuacje u mojego brata który latał za panną mimo że ta była juz od lat w związku, a mojemu bratu dawała nadzieje i powiem ci ze historia skonczyła sie slubem, a z mojego brata wszyscy sie śmieli ze narobił sobie nadzieji i że sie zakochał a ona go zrobiła z jajooo ;)

Gość dawww
gorzka-czekolada to samo mi moja mama powtarza :(