Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myśliciell

Rozmyśliła się?

Polecane posty

Gość Myśliciell
Nie no, poprzytulać na pewno się da i pocałować też. Poza tym piszemy o buziakach nadal, więc... ;) A skoro będziemy sami, noc i pobuziakujemy się to może... Na wszelki wypadek przygotuję się, że nic z tego nie będzie. Wcześniej nawet pisała, że pójdzie do ginekologa żeby jej tabletki przepisał. Dzisiaj delikatnie powróciłem na ten temat, a ona zapytała, że niby po co miałaby do niego iść, ale z takim przekąsem ;) Dobra, nie wiem ;d

Gość ostre rzniecie z vocalem
gorzka nie bron sie bo to nie w tym rzecz mow odrazu gdzie mam przyjechac zeby Cie skosztowac przeciez nie bedziemy sie bawic w podchody jak autor tej smutnej historii

to dlatego mowie, pojedziesz i zobaczysz tylko nic na sile, skoro dziewczyna jest ok to moze sie uda, ale nie wiem czy ona sie zgodzi wtedy na tylko jednym spotkaniu może zacznie jej zalezec na zwiazku czy cos... dziewice maja urojenia związkowe, Tylko powoli wybadaj sytuacje ja was znam, odrazu mróżycie oczy, dziwnie oddychacie na dole stan gotowości, to takie peszące jest strasznie

Gość Myśliciell
Spokojnie, nie chcę wyjść na napaleńca, nie widzi mi się to zupełnie i nie chcę być tak postrzegany :P

Gość ostre rzniecie z vocalem
gorzka uraziłas moje EGOOOOO prosic sie II razy nie zamierzam! Chciałem miło z Toba spedzic dzien i noc (szczegolnie noc) ale coz wymigujesz sie chinolem......ide poszukac chetnej na puzzle

Gość MałaSamara
Przecież Ty tej dziewczyny nawet na oczy nie widziałeś...

tak tak a jak juz dojdzie do spotkania zaczniecie sie calowac to zobaczysz jak sie napalisz ;D zresztą bedzie to bardzo zdrowy objaw... :) i sie potoczy, ale caly czas sie zastanawiam czy to byloby okej gdyby ona z toba na pierwszym spotkaniu poszla do lozka, chyba ze jestes mega przystojniacha i by sie nie mogla oprzec :P:P:P

Gość Mysliciell
Podobam się jej, często słyszę, że jestem słodki od kobiet :|

ostre rzniecie z vocalem: jesli jestes opalonym hiszpanem 190 wzrostu, to ja cie na puzle i chinczyka zapraszam, a rano ulozymy pasjansa, i zjemy neskłiki z mlekiem :P

Gość sex za dobre parkowanie
gorzka ma etat testera pokładowego przejdzie/ nie przejdzie lol

Gość Mysliciell
Wolałbym usłyszeć, że jestem przystojny, ale zawsze słyszę, że słodki i trochę mnie to konfunduje ;p Bo co to niby znaczy?

Gość Mysliciell
Poleciałabys na mnie?

Gość gość
Nie znaliście się i już takie tematy? :O